
zakaj si pa HTGAM menjal posodo, a tista ta velika ti ni bila vsec,.. zaradi nizkega robu ali zakaj?
btw steklene posode sem sel nabavit v jsyk in so super (pokrovi bi sicer lahko bolje dihtali)


@olly, milo res ni potrebno na koncu umivati, niti odstranjevati pene. Saj tista pena je ravno tako milo. Edino kar gre čez rob posodice, lahko malo oplahneš, če te moti. S splahovanjem/umivanjem enostavno nič ne pridobiš, milo pa mečeš vstran.olly napisal/-a:Kako vi ravnate z mili po britju? Pustite posodico odprto, jo zaprete, milo umijete, ga pustite takega, kot je, razpenjenega?
Katera praksa je najboljša?
Recimo, tule berem, da simon in denis iščeta tesnenje, Bajkman pravi, da nepredušno tesnenje ni potrebno, miha pravi, da posoda mora tesniti, da milo ne izgublja eteričnih olj in s tem vonja, skratka, vsakdo pravi malo drugače.
In potem naletim na posodo Tabaca, ki ima pokrov le položen gor, nič se ne privije in nikakor ne tesni nepredušno. Pa bi menda Tabac že moral vedeti, kako se reči streže, kajne?
Torej, kaj je najbolje naredit po britju? Posodo z milom zapret, milo pustit, kot je, razpenjeno, ali pa milo in posodico splakniti z vodo, posodo pa pustiti odprto, da se milo posuši in jo šele potem zapreti?