No, ker ni ravno veliko zanimanja za ponujeno britev, dvigam ponudbo in jo oplemenitim še z Biberjevim stropom.
Oboje je potrebno obnove in bo v zadovoljstvo nekomu, ki ima veselje z restavriranjem.
Oboje sem uspel fotografirati in fotografije prikazujejo točno to, kar nudim - britev Solingen Wilhelm Mandt Böhler Extra 20 in pas za glajenje rezila firme Biber. Ker nisem poznavalec, sem na hitro pobrskal naokoli in videl, da take modele gladilnih pasov (nove, seveda) prodajajo od 45 € in gor.
Zaradi tega se mi zdi pošteno, da v zameno za oboje poleg DE brivnika vključim še kakšno milo za britje, najrajši takšnega, ki je čim bolj naravno in z vonjem sandalovine, sivke, ali mandlja.
Sem ravno v pričakovanju pošiljke, v kateri se nahaja Mühle R89,
zato je v igri le še DE brivnik Merkur 37C. Ker pa se zavedam, da iščem brivnik, ki ga vsi tisti, ki ga imate v lasti, tudi uporabljate, sem odprt tudi za vaše ponudbe - sigurno bo nekdo imel nekaj takega, kar mi bo zanimivo in sprejemljivo. Ni nujno, da je to ravno DE brivnik, lahko je tudi čopič, kakšno milo bolj renomiranega proizvajalca, ali pa brivska posoda, ki je tudi še nimam. Če sem čisto pošten, mi je še najbolj všeč Bajkmanov
lepotec
No, še fotografije: