Nasveti glede DE britja
Re: Nasveti glede DE britja
No, danes mi je s tem kompletom: http://www.britev.si/viewtopic.php?f=11&p=749#p748 ratalo samo z 2 miniaturnima urezninama doseči BBS, razen na parih mestih na vratu, kjer je ratal DFS. Imam pa za 1 debelino žletke podložen Wilkinson, da je malo bolj agresiven, sicer gre težko do gladkega. Sedaj pa čakam, da dobim sample pack žiletk, da probamo, kaj mi najbolj ustrzeza. 

To s podloženo žiletko, moram reči, si se dobro znašel.
Pa zanima me, če sta ti dve ureznini na mestih, kjer si prislonil brivnik na kožo, predno si ga povlekel po koži? To se je meni na začetku parkrat zgodilo. Seveda je razlog napačen kot. Na začetku sem problem reševal tako, da sem brivnik na kožo naslonil pravokotno, kot v nekem videu prikazuje mantic59.
Pa seveda čestitam za napredek!
Pa zanima me, če sta ti dve ureznini na mestih, kjer si prislonil brivnik na kožo, predno si ga povlekel po koži? To se je meni na začetku parkrat zgodilo. Seveda je razlog napačen kot. Na začetku sem problem reševal tako, da sem brivnik na kožo naslonil pravokotno, kot v nekem videu prikazuje mantic59.
Pa seveda čestitam za napredek!

Ne, ureznine mi ponavadi nastanejo na vratu, kjer je koža mehka, dlake pa trde in se mi zdi, da brivnik malo poskakuje, ko ga vlečem oz. se koža malce naguba.Bajkman napisal/-a:Pa zanima me, če sta ti dve ureznini na mestih, kjer si prislonil brivnik na kožo, predno si ga povlekel po koži? To se je meni na začetku parkrat zgodilo. Seveda je razlog napačen kot. Na začetku sem problem reševal tako, da sem brivnik na kožo naslonil pravokotno, kot v nekem videu prikazuje mantic59.
Tudi meni se pojavi na vratu kadar se. Imam občutljivo kožo in zelo trde dlake. Ti uspe kožo napet? primeš z roko na spodnjem delu vratu in potegneš dol in še v eno stran.
Jaz sem imel najboljšo izkušnjo s Feather, Polsilver in z svežo Astro. Recimo z Derby je bilo res obupno.
LP
Jaz sem imel najboljšo izkušnjo s Feather, Polsilver in z svežo Astro. Recimo z Derby je bilo res obupno.
LP
Ja, mi rata nekako napeti ampak problem imam okoli adamovega jabolka. Enostavno se britvica kar zapiči v kožo, pa če imam še tako majhen kot. Sicer pa komaj čakam na Feather, Polsilver in ostale, da vidimo, če bo kakšna razlika.
Saj ni draga, ne vem če je 2€ v Mullerju.
Sem kar sem citiral iz SOTD teme. Florena se mi zdi boljša od Palmolive Classic, oz se speni bolje in se mi zdi tudi dovolj drseča. Vonj ima pa zanimiv, mene spominja na kakšnega starega fotra po britjuBajkman napisal/-a:Vseeno je tukaj verjetno kar nekaj unikatov za naš forum. Nisem vedel, da se dobi tudi merjaščev HJM. Kako se ti zdi Florena? Zanima me če se enostavno speni in če je na koži zelo drseče, spolzko? To floreno sem že gledal v Mullerju, ampak cena sploh ni majhna v primerjavi z drugimi izdelki. Ker je trgovinska znamka, tudi nisem vzel v obzir da bi lahko bila dobra.
Pa balzami so mi od vedno uganka. Sam sem sicer poskusil samo Niveo. Pravijo da naj bi bili balzami za občutljivo kožo. Do sedaj sem tudi jaz svojo kožo tretiral kot občutljivo. Ampak moje izkušnje so, da mi pravi alkoholni After Shave veliko bolje pomiri kožo, vsaj na dolgi rok. Morda zaradi dezinfekcije na račun alkohola?

Saj ni draga, ne vem če je 2€ v Mullerju.
Hvala. Vem da ni draga, pricakoval pa vseeno bi nizjo ceno. Ker je samo 100 ml ali celo 75ml in ker je trgovska znamka. Glede na to, da je na Hrvaskem 75ml Speick-a manj kot 3 Eur ali da je v Italiji 150 ml Prorasa 1.60 EUR, bi pricakoval nizjo ceno.
Kar se mene tice, ce gledas za milo ali kremo, je najboljsa izbira Arko, ce ga dobis iz Bosne. 50 centov za 75g mila, ki se pri meni tehnicno izkaze za super milo je vec kot super cena.
S tem da se ga res zelo malo porabi za eno britje
Kar se mene tice, ce gledas za milo ali kremo, je najboljsa izbira Arko, ce ga dobis iz Bosne. 50 centov za 75g mila, ki se pri meni tehnicno izkaze za super milo je vec kot super cena.

S tem da se ga res zelo malo porabi za eno britje
Florena je 100ml. Trgovska znamka? Od Mullerja ni, vsaj nič ni napisano.
Aja glede balzamov - jaz si niti v sanjah ne bi upal uporabiti alkoholnega aftershava, ker bi me peklo kot pri norcih, pa rdeč bi bil kot kuhan rak. Še pri kartušah sem ga le redko uporabil, zdaj pa niti ne probam, zaradi ureznin.
Zdaj sem nabavil še Balea Sensitive balzam, in je mi je OK. Nič ne peče, lepo pomiri kožo.
Aja glede balzamov - jaz si niti v sanjah ne bi upal uporabiti alkoholnega aftershava, ker bi me peklo kot pri norcih, pa rdeč bi bil kot kuhan rak. Še pri kartušah sem ga le redko uporabil, zdaj pa niti ne probam, zaradi ureznin.
Zdaj sem nabavil še Balea Sensitive balzam, in je mi je OK. Nič ne peče, lepo pomiri kožo.
Verjetno imaš prav, motil sem se. Brez zamere. Bom malo pogledal po forumih kaj pravijo za kremoMach3 napisal/-a:Florena je 100ml. Trgovska znamka? Od Mullerja ni, vsaj nič ni napisano.