Pozdravljen,
super da si se nam pridruzil

!
pri britvah je zal tako da se ekstremno poceni ponavadi ne izplaca..
ce grem po vrsti
britve lahko kupis na ebayu vendar bodo ali drage, ali pa bos moral vedeti tocno kaj kupujes, pa se takrat se lahko opeces,.. skrtka to bi ti odsvetoval..
svetujem ti da kupis en vstopni model npr proizvajalca Dovo (recimo model best quality), kupi tam kjer ti prodajo ti., shave ready britev (Dovo britve ko so nove niso cisto do konca , ti shave ready nabrusene), lahko si omislis kaksen zacetniski komplet kjer ti prodajo se pas, copic in milo..
meni se zdi kar ugodna online trgovina invisible edge (
http://www.theinvisibleedge.co.uk/), kjer best qualit s postnino dobis za cca 67 funtov ce prav vidim mogoce si lahko tma omislis kaksen starter komplet,.. ce ga ne najdes pa jim pisi, mislim d ase da tudi sestavljati,... seveda so ap tudi druge trgovine (v USA so npr cenejse,.. vendar te postnina in carina pahneta v drazjo varianto)
,.. Bajkman je porocal da se best quality dobi se ceneje v eni stacuni v Italiji cez mejo (mislim da gorica).. vsekakor je najbolje da sam malo rzaisces svetujem pa ti da ostanes za zacetek pri Dovo, Revisor, Boker, Thiers issard itd (zadnja dva sta drazja kot prva dva),.. ce bos prevec eksperimentiral z nizkimi cenami se bos na koncu opekel,.. garantirano
se ena varianta je,.. pri nas sicer vecinoma forumasev uporablja DE ali pa ima samo 1 britev in ne prodaja nic,.. ampak na sosednjem forumu pa lahko pogledas (seveda se odloci in presodi sam) med oglase in najdes kaksno ugodno a dobro varianto za britev in pas (
KLIK),.. za copic in milo pa bos tudi tu nasel kaksn odobro ponudbo.. (fasan je imel copice na prodaj)..?
glede copicev in mil si lahko kupis po moje tudi v italiji cez mejo en oomego in eno italjansko milo,.. strop pa lahko ali kupis online, ali pa ti ga kdo naredi,.. mora pa biti raven in ne premehak (vsekakor pa zelo raven)... lahko ti ga naredi tudi kaksen usnjar ali sedlar,.. ce zelis imam jaz se 2 od enega usnjarja, ki jih je delal za clane foruma.. (poglej med oglase)
za zacetek britja ipd pa imas ze vse spisano v temah
tu (KLIK)