Brivniki/britvice od a do ž...
-
denis
Re: Klasične DE žiletke
Odgovor
Napisal/-a denis » 22 Apr 2014, 06:37
Ne brij norca iz nas
Verjamem, glede na to da dlake manj trpijo pri britju s slantom, bi morala tudi britvica.
Čeprav jaz sem se sedaj štirikrat obril z Astro SP in nisem zadovoljen z njo. Grem zdaj naprej na Gillette SE, pa kasneje spet preizkusim novo Astro.
-
Bajkman
Odgovor
Napisal/-a Bajkman » 24 Apr 2014, 11:45
Astra SP in 15. britje. Iritacija!!! A vzrok najbrž ni v Astri, kar sem pisal v sosednji temi. Astra v Slantu še vedno ne cuka.

-
miha
- Site Admin
Odgovor
Napisal/-a miha » 24 Apr 2014, 12:19

na koncu po 50em britju bos pogruntal da si se na koncu bril z britvico ki je imela rezalni rob sirok skoraj toliko kot sama britvica :d
britev.si ruleeees

-
Bajkman
Odgovor
Napisal/-a Bajkman » 24 Apr 2014, 12:53
Če bo brilo, tudi prav..

-
Bajkman
Odgovor
Napisal/-a Bajkman » 27 Apr 2014, 14:13
Evo, 16. britje, mislim da sem sedaj res pri koncu. Dejansko sem si med britjem zaželel ostrejše žiletke. Poizkusil bom še 17., ampak če bo problem bom seveda takoj zamenjal. V vseh pogledih je tale Astra SP za 2x do 3x presegla moja pričakovanja. In to za ceno 8,5 centa. Britje na ta način je res praktično brezplačno.
-
patek
Odgovor
Napisal/-a patek » 28 Apr 2014, 20:51
živjo vsem!
zanima ma ali je možno kjer v Sloveniji kupiti Feather DE britvice?
baje je to najboljša zadeva na trgu.
če je bila tema že obdelana na forumu se opravičujem, žal nisem najbolj aktiven član. bom bolj v prihodnje
lp
-
miha
- Site Admin
Odgovor
Napisal/-a miha » 28 Apr 2014, 21:00
patek napisal/-a:...žal nisem najbolj aktiven član. bom bolj v prihodnje
lp
To zelo rad slisim

, vec nas bo aktivnih boljse bo in bolj zanimivo bo brati forum

...
britev.si ruleeees

-
patek
Odgovor
Napisal/-a patek » 28 Apr 2014, 22:34
tnx, bom ob priliki pogledal.
jih sam poznaš/uporabljaš?
priporočaš? v čem se razlikujejo od gillette platinum oz ali so vredne svojega imena?
-
Bajkman
Odgovor
Napisal/-a Bajkman » 28 Apr 2014, 23:09
Poznam, občasno uporabim... So najostrejše, a ostrine ne obdržijo dolgo. Včasih se mi z njimi uspe res dobro obriti. No, vseeno so do kože nekoliko agresivne.
Po drugi strani pa so Polsilver do kože prizanesljivejše. Z Gillette Platinum ne znam narediti primerjave, ker jih ne poznam dovolj.
A če lahko izpostavim res dobre britvice za super denar, so to Astra SP. Najboljše, a nekoliko dražje pa so Polsilver Super Iridium in Gillette Silver Blue.
@Primorec bi po drugi strani izpostavil Permasharp.