Z DE britjem sem začel nekje pri 16-17 letih torej že nekje 6 do 7 let, vso opremo sem podedoval oziroma kar prevzel od očeta.
Oprema: Neki plastičen closed comb DE brivnik (na njem je napis Fatur)s katerim mislim da dobim kar dobro britje razen po vratu je malo slabše in malo iritacije če preveč pritisnem, poskusil sem tudi gillete fusion in pa brivnik ki se dobi pri nas v Sloveniji(Wilkinson Sword) z obojim nisem bil zadovoljen in sem se vrnil k prvotnemu brivniku. Prvemu čopiču so izpadle dlake nato pa je prišel na vrsto mislim da je Balnea for MEN iz Millerja s katerim tudi nisem zadovoljen. Žiletke pa kar se da dobiti pri nas torej Gillete Platinum. Glede kreme pa mislim da je bila prej Solea zdaj je pa neka palmolive for men(cool ali nekaj z mentolom).
Briti se skoraj vedno spravim na en teden (redke izjeme da potegnem na 14 dni oziroma skrajšam na tri dni), se pravi osnovna predpriprava delanje pene na obrazu, britje-3 prehodi, splahovanje z mrzlo vodo in pa bilokateri AS.
Ker pa si že od nekdaj želim kovinski brivnik in si nebi rad več sposojal

Torej razmišljam da bi vzel kar pri Muhle R41 + čopič M89 pa najraje še stojalo da bo vse skupaj nekako zgledalo, pa najraje bi zamenjal še kremo za začetek za L’Occitane milo za britje divji brin.
Budget je nekje 200€ za začetek zanima me pa itak še vaše mnenje.