Bajkman, to si naredil napako da nisi kupil ... to je bila verjetno Dovo best quality britev, vstopni model,... ce se ti jeta zdela super in tezka kaj bi se ti pol sele zdelo ce bi imel eno wedge 8/8 britev v rokah
npr, 2. z leve je 5/8, skrajo desna pa 8/8, pol pa vzames se v racun da je tista ki si jo ti imel full hollow, tore jdezilo cist oizdolbljeno, wedge je pa skoraj da trikotno v preseku..
Cena se vidi in se mi zdi da je v tvojem obsegu. Pa zdi se mi, da sem v tisti trgovini gledal nekaj takega. Samo ročo imam v spominu v rjavi barvi. Ampak tu se hitro lahko zmotim.
Dovo je, jeklo je najbrž kvalitetno, je rjaveče in se ga da brusiti, spoznal pa boš, če ti ustreza in kaj ti ustreza. Takrat boš lahko prodal in kupil nekaj kar ti bo pisano na kožo.
Kot dokaz, da je 70 EUR v Italiji dobra cena. @marko, zagotovo pa ti vse te britve lahko naroči trgovina Estela. Če boš tja prišel z informacijo, katero Dovo britev želiš, sem prepričan da ne bo problem.
morda pa miha ve kaj več o tem: http://www.estela.si/index.php/frizerst ... ovo-detail