2014-02 SOTD
... konec TFS ce prav vidim
?

britev.si ruleeees 

Re: 2014-02 SOTD
Je še notri dovolj za eno britje. Zaradi kota fotoaparata se mila ne vidi. 

Tradicionalno Mokro Britje
facebook.com/TradicionalnoMokroBritje
obrijse.wordpress.com
instagram.com/obrijse
Lp, Matjaž
obrijse.wordpress.com
instagram.com/obrijse
Lp, Matjaž

Eaton 63 by Krusius brothers / King custom Silvertip / D. R. Harris Windsor soap / Eau de Brut AS
Hrvoje, kakav ti je D.R. Harris?
Tradicionalno Mokro Britje
obrijse.wordpress.com
instagram.com/obrijse
Lp, Matjaž
obrijse.wordpress.com
instagram.com/obrijse
Lp, Matjaž
Odličan. Imam Windsor i Marlborough. Treba malo duže raditi na pjeni ali isplati se. Sigurno u mojih top 5!

Eaton 63 by Krusius brothers / King custom Silvertip / Fitjar Fjellheim SS / Brut AS
Še moja malenkost po dolgem času 

FA Club SS Lime
HJM Pure Badger
Proraso red
Old Spice AS Original

FA Club SS Lime
HJM Pure Badger
Proraso red
Old Spice AS Original
... no evo Feather,.. sva zadnjic s Simonom tuhtala kdo je kupil feather (simon je bil peprican da TMB, jaz pa sem trdil da Andraz ali Anze .. kako se kaj obnese, si zadovoljen z njim?
britev.si ruleeees 

Ja dobro se obnese, britje gre sedaj ko sem se navadil na težo in potreben pritisk na kožo zelo enostavno. Malo offtopic me zanima če kdo od vas ve kje dobiti aftershave burt sploh tistega ki je v tisti ozki visoki flaški 
Lp
A

Lp
A
...verjetno mislus Brut (ne burt?)... bajkman je v tej temi pisal da se ga pri nas dobi KLIK
drugace pa ga imas tukaj KLIK (predvidevam da tega isces), to sme prek najdi.si nasel, stacune ne poznam,.. predvidevam pada ga imajo se kje, ta v najboljsem sosedu (KLIK) je tudi verjetno isti ?
drugace pa ga imas tukaj KLIK (predvidevam da tega isces), to sme prek najdi.si nasel, stacune ne poznam,.. predvidevam pada ga imajo se kje, ta v najboljsem sosedu (KLIK) je tudi verjetno isti ?
britev.si ruleeees