Glede slike tudi meni včasih to napiše. Ampak jaz samo še enkrat kliknem, Potrdi in potem je brez problema. Torej, do sedaj je vsakič drugi poizkus deloval..
Podobne izkušnje sem imel tudi sam zadnjič, ko sem se bril z Weishijem. Sam sem uporabil britvico Gilette Silver Blue in obril sem se za en drek. Ko sem pa hotel gladko, sem bil pa porezan. Danes je zopet na vrsti britje z Weishijem in z isto britvico. Razlika je samo v tem, da bo brada stara 3 dni in da bom veliko bolj previden. Tudi sam se zraven dobil 10 britvic Dorco, pa me zanima kakšne so?Doche napisal/-a:Evo po par poskusih lahko povem, da Weishi naprimer nima rad Featherja v sebi, za mene je bilo toobupno britje, sem pa poskušal dvakrat. Isti efekt. Enostavno se slabo brije, če želiš gladko, pa pride do krvavitev..
Tako, da mi trenutno v Weishiju zelo ustreza Dorco, ki je bil priložen zraven, in obrije vedno po želji - brez pretiranega truda. Obstojno je pa tja nekje do 4h britij. Je boljše že za četrto britje uporabit kar novo klingo.
Je res. Ko se od blizu pogledam, vidim na tistih mestih par desetink mm dlake, ki še gledajo ven. Ampak če grem potem ATG čez, sem skoraj 100% porezan. Pa če popolnoma pazim na kot, pritisk in še posebej podmažem tisti del.miha napisal/-a:@Mach3: po mojem mnenju je najveckrat problem (govorim za britve mapak pri DE je po moje isto) da ne ulovis atg za vse dlake, posledicno te ostanejo neodrezane...