Ko ga že primerjam z Arko je zadeva taka: vonj speicka je tak nežen zeliščni, da ga sploh ne zaznaš če se prav ne osredotočiš, skratka toliko da lahko rečeš da diši.
Pena pa je boljša kot pri arku, bolj gosta in bolj podobna ostalim milom z lojem. Že samo dejstvo, da je na osnovi loja mu šteje v prid in ga avtomatsko postavlja v višji rang po moji knjigi. Britje je bilo zelo dobro. Pa k številkam, britje 9/10, vonj 6/10, feeling potem 9/10..Dve stvari mi padeta na pamet: solid performer in pa get's the job done, period. Zadevo priporočam vsakemu začetniku, ker je uporaba maksimalno nezapletena, pena easy za naredit, ni nobenih spremenljivk v zvezi s tem, skratka zadeva je narejena, da se obriješ kot gospod, vse ostalo je prepuščeno AS in ostali kozmetiki ki sledi..Točke odštevam embalaži, moker stick zavijat v alu folijo in dajat v kartonasto škatlico z verjetno še mokrimi prsti ni moj highlight dneva, sem že omenil da stickov ne maram?

Cena za 50gr. stick je visoka, če ga primerjam z 150gr ploščki drugih mil. Bom pa rekel da si jo zasluži, naj mu bo..
Mi pade na pamet analogija z nemškim golfom, avto nič posebnega, ampak naredi svoje kilometre, brez problemov, nothing to write home about.