glede noža...quanto?...dove?...olly napisal/-a:@brico, je, hvala!
Ampak ni imel sreče - včeraj ga je pozabila vzet, danes pa se je komaj spomnila, da jo čaka.
No, zdaj je pri meni, v kratkem pa pade britje. Poročam!
2017-03 Kaj sem kupil ta mesec
...is a good man without a good knife really a good man ?
Re: 2017-03 Kaj sem kupil ta mesec
Eldris?
Odličen je, krasno se prilega v roko, oprijem je vrhunski in končno imam v roki občutek, da držim pravo, trpežno rezilo, ne pa nožek, na katerega je treba pazit.
Odličen je, krasno se prilega v roko, oprijem je vrhunski in končno imam v roki občutek, da držim pravo, trpežno rezilo, ne pa nožek, na katerega je treba pazit.
super izglda Olly . Zanima pa tudi mene kaksna je namembnost tega tipa noza. A je to kao outdoor noz, mogocekaj drugega. A ima 1 bevel ali 2 (sprasujem zaradi brusenja.
britev.si ruleeees
Kjut nožek... Čestitam za nakup!
Hm... Miha... Glede na to, da ima kratko rezilo, kar pomeni veliko moč in kontrolo, ga bo Olly uporabljal za rezanje odrabljenih žiletk.
Hm... Miha... Glede na to, da ima kratko rezilo, kar pomeni veliko moč in kontrolo, ga bo Olly uporabljal za rezanje odrabljenih žiletk.
Nothing less...than BBS
@miha, outdoor nožek je, čeprav z veseljem posežeš po njem tudi doma, ko hočeš kaj finega naredit, ker njegova majhnost omogoča res odlično kontrolo.
Gre za kombinacijo scandi grinda in sabre grinda.
Gre za kombinacijo scandi grinda in sabre grinda.
@olly@, please...koliko perja in kje si ga ubodel...upam da se zdaj razumeva...dio mio...juhuuuuuuuubrico napisal/-a:glede noža...quanto?...dove?...olly napisal/-a:@brico, je, hvala!
Ampak ni imel sreče - včeraj ga je pozabila vzet, danes pa se je komaj spomnila, da jo čaka.
No, zdaj je pri meni, v kratkem pa pade britje. Poročam!
tak no čakam stoletje, zato ker sem len da dokončam svojega...
- Priponke
-
- IMG_0488.JPG (88.23KiB)Pogledano 6376 krat
Zadnjič spremenil brico, dne 02 Mar 2017, 23:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Evo, @brico, tukaj:
http://slogun.si/index.php?route=produc ... ct_id=1980
Pa še 4€ prištej za poštnino.
http://slogun.si/index.php?route=produc ... ct_id=1980
Pa še 4€ prištej za poštnino.
karte za Baterfly... ...
- Priponke
-
- IMG_0494.JPG (113.75KiB)Pogledano 6373 krat
Dva nova kamna iz japonske.
opaaaaaaa?...opasna konkurenca...zdaj bom še mogel razmišljat komu bom dal brusit britve.... ...vse več vas je....ali pa ni druge kot nabavit kamne...brusim dleta že 30 let...pa valjda imam kake izkušnje.... ....