2016-12-SOTD
Britev povrhnjico preveč poškoduje, zato je tako, kot opisuješ.
Točno tak sem bil jaz po včerajšnjem shavetanju pri Ljubljanskem brivcu.
Mimogrede, kar se mene tiče, nimajo britve za burek proti SE Artist Club brivnikom.
Točno tak sem bil jaz po včerajšnjem shavetanju pri Ljubljanskem brivcu.
Mimogrede, kar se mene tiče, nimajo britve za burek proti SE Artist Club brivnikom.
Re: 2016-12-SOTD
ja imas prav glede povrhnjice, moram nekaj stuhtati
skoda da so te prevec posneli v ljubljani
ce je britev dobro nabrusena se po moje lahko meri z eg, artist shavette, predvsem pa je drugacno britje, drug nacin..
skoda da so te prevec posneli v ljubljani

ce je britev dobro nabrusena se po moje lahko meri z eg, artist shavette, predvsem pa je drugacno britje, drug nacin..
britev.si ruleeees 

opaaaa....začeli smo z grobosti...
...
@olly@, drugič ko prideš v Lajbahano, poklič pa gremo na čaj z rumom, ne pa brivcu...al pa prideš do mene da me naučiš kako se dela pena v treh korakih....

@olly@, drugič ko prideš v Lajbahano, poklič pa gremo na čaj z rumom, ne pa brivcu...al pa prideš do mene da me naučiš kako se dela pena v treh korakih....

...is a good man without a good knife really a good man ?
Itak sem vnaprej vedel, da bo tako.
Niti razočaran nisem in pravzaprav sem bil do zdaj celo najlepše obrit.
Sem obljubil, da bom več napisal o včerajšnji izkušnji, pa še fotke mi je uspelo naredit, ampak zdajle ne utegnem pisarit, pa še shrani.si je spet padel dol.
Niti razočaran nisem in pravzaprav sem bil do zdaj celo najlepše obrit.
Sem obljubil, da bom več napisal o včerajšnji izkušnji, pa še fotke mi je uspelo naredit, ampak zdajle ne utegnem pisarit, pa še shrani.si je spet padel dol.
napisi pac ko bo cajtolly napisal/-a:Sem obljubil, da bom več napisal o včerajšnji izkušnji, pa še fotke mi je uspelo naredit, ampak zdajle ne utegnem pisarit, pa še shrani.si je spet padel dol.

fotke lahko na forum deponiras, ne rabis shrani.si, ko delas post imas spodaj zavihek "upload attachment", ko se nalozi, kliknes v tekstu kj bi rad da je in kliknes spodaj knof "place inline" (olly vem da ti ves, to je bolj za vse ostale

britev.si ruleeees 

Bom pisal, ko bo čas 
Vem za forumski upload.
Mimogrede, @G_man, naročit se moraš za obisk. Da ne boš izvisel, kot sem včeraj jaz, ko sem šel optimistično na pamet in potem imel vsaj še toliko sreče, da sta me fanta vzela čez 2 uri in mi ni bilo treba nazaj domov z dolgim nosom.

Vem za forumski upload.
Mimogrede, @G_man, naročit se moraš za obisk. Da ne boš izvisel, kot sem včeraj jaz, ko sem šel optimistično na pamet in potem imel vsaj še toliko sreče, da sta me fanta vzela čez 2 uri in mi ni bilo treba nazaj domov z dolgim nosom.
dobro so te "obrili"...dve uri....
...a si fantom povedal za forum.... 

Zadnjič spremenil brico, dne 21 Dec 2016, 19:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Tri! Eno uro sem bil še tam!
dio mio...pa ti si hujši kot ženske ko grejo frizerju....
...

Pa če ti pravim, da po teh brivnicah manjkajo šahovnice, biljard mize, zakurjen kamin in predvsem več le-teh, raztresenih po vsej državi, da se gre lahko človek tja sprostit