nene, mislil sem bolj v smislu da je Cobra bila ocitno prodana (oz je sla z hise) in je brico zivljensko sanso za cobro zamudilolly napisal/-a:Recimo, da imam zelo razumevajočo ženo, ki je blagoslovila tako Cobro kot Mongoosea, zato bom lahko nekaj časa še pod streho in na toplem, pa prstan tudi lahko obdržim
Miha, ne, vzel sem jo od našega @janez011, ki jo je zapostavljal zaradi AlumiGoosea.
2016-12-SOTD
britev.si ruleeees 

Re: 2016-12-SOTD
Si zmešan? Da bi Cobro prodal?!?
To se ne bo nikoli zgodilo.
Če bi se pa vseeno zgodilo, ker se - saj veste - zarečenega kruha največ poje, da bi se odločil Cobro prodat, bi pa @brico za to izvedel prvi.
Itak me že ves čas peče vest, ker sem ga prehitel za mišjo dlako in mu jo izmaknil praktično iz rok.
Če bi se pa vseeno zgodilo, ker se - saj veste - zarečenega kruha največ poje, da bi se odločil Cobro prodat, bi pa @brico za to izvedel prvi.
Itak me že ves čas peče vest, ker sem ga prehitel za mišjo dlako in mu jo izmaknil praktično iz rok.

zmenita se za time sharing brivnik variantaolly napisal/-a:Si zmešan? Da bi Cobro prodal?!?

britev.si ruleeees 

to kumpanjo...me veseli da nam je memorija še zmeraj aktivna....juhuuuuu...
...

...is a good man without a good knife really a good man ?

kaj naj rečem????....mislim da je že vse povedano....to je to....jupiiiiiiii
Opala, @brico! Nova pridobitev, novi član kluba AS-D2?
puf pant....zdaj sem se zbudil....
....nič ne voham...očitno sem pozabil dat AS....v bistvu me je fotka spomnila na to...
ne, nisem se včlanil v kult....samo prijatelj se je odrekel zvestemu orodju do daljnjega...happyyyyyyyy....

ne, nisem se včlanil v kult....samo prijatelj se je odrekel zvestemu orodju do daljnjega...happyyyyyyyy....
evo prvo britje z El Jeffe,.. sicer sme razocaran nad slabsio izdelavo navoja in odzivom iKona,... brije je bilo pa dobro, glava je bolj agresivna od Hawk-a
Bo se olly povedal kaksen se njemu zd
..
milo: l'Occitane
copic: Semogue SOC2
brivnik: iKon El Jeffe (w Feather super professional SE)
AS: Krampert's Bayrum
Bo se olly povedal kaksen se njemu zd

milo: l'Occitane
copic: Semogue SOC2
brivnik: iKon El Jeffe (w Feather super professional SE)
AS: Krampert's Bayrum
britev.si ruleeees