135,85 € si dal zanj, @brico?brico napisal/-a:jaz gledam na stvar tako:
...nimam slanta...rad bi imel slanta...vsi govore da je slant prava stvar in da mora biti vsaj eden v ekipi....old school guy sem in ta mi blazno dopade...pa še NOS je....qva se čaka...cena?...koga briga....ne igra vloge....pa valjda si enkrat na leto nekaj sam privoščim...jaz to hočem imet....ta bo moj........juriiiiiiiišššš.....
3 x klik....čakam poštarja....juhuuuuuuuuu
Hehe, si ne prehitel, sem že jaz mislil vprašat, kdo od prisotnih si ga lasti..olly napisal/-a:135,85 € si dal zanj, @brico?brico napisal/-a:jaz gledam na stvar tako:
...nimam slanta...rad bi imel slanta...vsi govore da je slant prava stvar in da mora biti vsaj eden v ekipi....old school guy sem in ta mi blazno dopade...pa še NOS je....qva se čaka...cena?...koga briga....ne igra vloge....pa valjda si enkrat na leto nekaj sam privoščim...jaz to hočem imet....ta bo moj........juriiiiiiiišššš.....
3 x klik....čakam poštarja....juhuuuuuuuuu
Izprsil si se, ni kaj
Jaz priznam, ko je bil na 90 eur (cca. 5 min pred koncem), sem stisnil 91€ bid!brico napisal/-a:""""""jaz gledam na stvar tako:"""""
fantje, a vi sploh ne kopčate zayebancije....podal sem samo moj pogled na svet in pridobitev prvega brivnika ki se mu reče slant....![]()
![]()
....
drugače si lastim 4 bakelitna slanta, tri železna...če se bom še kakega spomnil, povem........tako da jaz tega Apolla ne rabim in ga verjetno nikoli ne bom kupil...s slanti sem prišel do konca...kot sem povedal, me zanima samo še exotika, taka ali drugačna...sploh pa ne dam več ko 50 euriča za brivnik....HOWGH....
juhuuuuuuuuuuu
evo lih kar mi je ušel eden dvostranski (glava), katerega bi @miha@ plačal v zlatu.......uh
Brico, če bi rad videl jajca (metaforično, seveda), ti lahko pokažem kar nekaj mojih herojskih bidov, ki so tudi odločili boj med strankamibrico napisal/-a:ne @olly@, prjatu dragi, @G_man@ nima jajc....![]()
![]()
....
čakaš in upaš...če si se zayebal, še zmeraj lahko odpoveš nakup...med ta pravimi strankami je zmeraj možen dogovor...to sem že večkrat naredil.......kurz...vse je odvisno od procenta v krvi...
olly napisal/-a: @G_man, tvoja poteza je pa dostojna samega Billiya Leroya