Moderni izdelovalci brivnikov
Pošiljal je samo znotraj ZDA.
In kolikor se zdajle da videt, bi znašala poštnina iz Connecticuta do New Yorka nekaj čez $7 USD.
Re: Moderni izdelovalci brivnikov
Ker smo se že toliko razpisali o Cobrah, še ena ob drugi, da se vidi, o čem govorimo.
The Cobra Classic
The King Cobra Classic
The Cobra Classic
The King Cobra Classic
škoda da ni worldwide shippinga...ziher bi bilo še dodatnih 150$...
...is a good man without a good knife really a good man ?
moj glas gre levi...Cobra Classic...olly napisal/-a:Ker smo se že toliko razpisali o Cobrah, še ena ob drugi, da se vidi, o čem govorimo.
The Cobra Classic
The King Cobra Classic
Moj tudi!brico napisal/-a:moj glas gre levi...Cobra Classic...olly napisal/-a:Ker smo se že toliko razpisali o Cobrah, še ena ob drugi, da se vidi, o čem govorimo.
The Cobra Classic
The King Cobra Classic
Ja, tudi meni je leva lepša.
Ampak če bi bil v situaciji, ko bi MORAL kupit Cobro, pa ne bi dobil te 'navadne', prve verzije, potem bi vzel Kinga, ker mi gre za glavo, ta pa je pri obeh modelih ista.
EDIT: Mislim seveda na geometrijo glave in na britvico, ki jo uporablja. Pustimo zdaj tisti vpenjalni vzvod, ki se razlikuje, ker ni bistven.
Ampak če bi bil v situaciji, ko bi MORAL kupit Cobro, pa ne bi dobil te 'navadne', prve verzije, potem bi vzel Kinga, ker mi gre za glavo, ta pa je pri obeh modelih ista.
EDIT: Mislim seveda na geometrijo glave in na britvico, ki jo uporablja. Pustimo zdaj tisti vpenjalni vzvod, ki se razlikuje, ker ni bistven.
Uff ja taprvo sem se zagledal v Cobro, ker pa jo je bilo skoraj nemogoče dobiti je najprej prišel navaden mongoose nato pa še aluminjasta verzija tako da imam oba.
Glede ATT SE kaj pa vem pomoje tudi mongoose ponuja več kot dovolj izbire glede kota. Bo pa moja navadna verzija mongoosa vsekakor šla v prodajo saj mi aluminjasta bolj odgovarja.
Glede cen pa vidim da je kar vse nekje tam-tam čeprav sem zaposlen in delam z inox materialom mi ni jasno zakaj take cene.
Glede ATT SE kaj pa vem pomoje tudi mongoose ponuja več kot dovolj izbire glede kota. Bo pa moja navadna verzija mongoosa vsekakor šla v prodajo saj mi aluminjasta bolj odgovarja.
Glede cen pa vidim da je kar vse nekje tam-tam čeprav sem zaposlen in delam z inox materialom mi ni jasno zakaj take cene.
- bregargasper
Inox je manj prijazen do orodja kot aluminij + smatra se kot premium material
If you don´t have a razor, make one
kurz...kje je pol titan...moj strugar je lomil navojne svedre na titanu... ...pa ni od včeraj...bregargasper napisal/-a:Inox je manj prijazen do orodja kot aluminij + smatra se kot premium material
Premium ah kaj pa vem 316 kvaliteta materiala mogoče drugo za moje pojme niti ne tako je pa res da je za obdelavo zajeban svedre lahko kar naprej brusiš. . Mam pa ročko iz titana to pa je še en razred višje.