Sedaj sem pa v dilemi; ali naj se pridružim peresnemu britju, ali rajši za britev poprimemG_man napisal/-a:Peresni dan!olly napisal/-a:Feather day!!

Sedaj sem pa v dilemi; ali naj se pridružim peresnemu britju, ali rajši za britev poprimemG_man napisal/-a:Peresni dan!olly napisal/-a:Feather day!!
pol - polvostok napisal/-a:Sedaj sem pa v dilemi; ali naj se pridružim peresnemu britju, ali rajši za britev poprimemG_man napisal/-a:Peresni dan!olly napisal/-a:Feather day!!
precej agresiven,.. je treba imeti precej lahko roko :d (bo brico potrdil), meni je bil vsec,.. ce ga bo brico prodal (zadosti hitro) ga kupimG_man napisal/-a:Vintage slant?miha napisal/-a: brivnik: Mulcuto slantA se je odrezal?
No, toliko o slogi ...vostok napisal/-a:Feather dan... kdaj drugič![]()
Kje se je sfižilo?vostok napisal/-a: ... za Olly-jevo tehniko penjenja pa potrebujem še malo vaje.
kot sem ti že povedal, ni na prodaj...ko bo, boš prvi izvedel...sta pa dva na com.u, sicer srebrna...cena?, v primerjavi z mojim, sitnica...miha napisal/-a:precej agresiven,.. je treba imeti precej lahko roko :d (bo brico potrdil), meni je bil vsec,.. ce ga bo brico prodal (zadosti hitro) ga kupimG_man napisal/-a:Vintage slant?miha napisal/-a: brivnik: Mulcuto slantA se je odrezal?