DE Brivnik za začetnike
... dejte te recepture (npr kaj dodate v mila ko si namesate, z razmerji itd) prosim v svojo temo napisati, da se bo tam zbiralo, ke drugce ne bomo nikoli nasli ko bo treba 

britev.si ruleeees 

Re: DE Brivnik za začetnike
Edmond Dantes glede stojal za brivnike.Jaz uporabljam tole zadevo ,ki se montira na steno.

Podobne nosilce najdeš v trgovinah kjer prodajajo orodje.

Podobne nosilce najdeš v trgovinah kjer prodajajo orodje.

@Doche, skoraj bi pozabil nate, nisi me spomnil.Doche napisal/-a:Jaz imam 9306-F. Brijem se pa samo po vratu, pa tudi tam je najbolj občutljiva koža, tako, da se da, ampak traja![]()
Aja pa mimogrede, glede na to, da imaš Mühle 89, je možno, da preveriš koliko krat moreš odvit ročaj preden se razdeli brivnik na 3 dele? Vbistvu me zanima, ker je oče navajen, da se brije z odtegnjenim, ker mu je zategnjen presoft potem, in mu zaradi tega Lord (ki sem ga nabavil ta mesec) sploh ne ustreza. Če dvakrat obrne ročaj, potem se že skoraj razleti vse skupaj.
Muehle R89 ima 7 obratov, preden glava pade vstran.
LP
Uf tud meni je malo šlo iz glave. Hvala za info. 

Slučajno ve kdo, če je na Edwin Jagerju DE86 tudi ista glava, kot na DE89?
Za ta brivnik se gre: http://www.giftsandcare.com/en/maquinil ... negro.html
Na pogled sta isti.
Za ta brivnik se gre: http://www.giftsandcare.com/en/maquinil ... negro.html
Na pogled sta isti.
EJ in Mühle oba uporabljata enak dizajn glave (razen R41), saj sta ju firmi zasnovali skupaj.
Tradicionalno Mokro Britje
facebook.com/TradicionalnoMokroBritje
obrijse.wordpress.com
instagram.com/obrijse
Lp, Matjaž
facebook.com/TradicionalnoMokroBritje
obrijse.wordpress.com
instagram.com/obrijse
Lp, Matjaž
-
- Kraj:Château d'If
Kako očistite brivnik ko končate z britjem? Ali mogoče, kako se po britju pravilno očisti brivnik? Sam sem ga do sedaj samo splaknil z vodo in mogoče malce obrisal.
za DE ne vem, jaz britev umijem, obrisem z mokro brisaco, potem suhim wc papirjem povsod, se posebej pri "pantu" ter na koncu se po pasu potegnem nekajkrat da se res posusi tudi rob,. potem jo pustim zunaj 1 dan da se do konca posusi..
britev.si ruleeees 

Splahneš, otreseš, amen!Edmond Dantes napisal/-a:Kako očistite brivnik ko končate z britjem? Ali mogoče, kako se po britju pravilno očisti brivnik? Sam sem ga do sedaj samo splaknil z vodo in mogoče malce obrisal.
-
- Kraj:Château d'If