Nasveti glede DE britja

Brivniki/britvice od a do ž...
Odgovori
Bajkman
Re: Nasveti glede DE britja

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 22 Nov 2013, 21:59

Pravkar sem se obril. Ker me je Edmond sprovociral, sem uporabil svežo Astro SP.

Priprava: Standard - Tuš
Pred britjem: Jojoba olje
Milo: LIDL GEL V PIKSNI
Žiletka: Astra SP
Brivnik: Sillette SuperSpeed 40-s
AS: Floid Blue + modri Bepanthol

Rezultat pa izvenserijski! Za na olimpijske igre! Kaj bi tukaj pripomoglo k temu rezultatu, bi rad vprašal vas. Seveda logično vprašanje: Ali je k temu pripomogel LIDL GEL V PIKSNI?? :?: :?:
Uporabil sem ga, ker nisem imel pri sebi druge stvari, bolj je bil izhod v sili. sprašujem se, da morda ne znam narediti pene, ali da mi ne ustreza čopič,...itd...itd...
Ker je situacija zelo misteriozna, bom želel sam pri sebi najprej ugotoviti, če bi lahko bila skrivnost v gelu.

Zelo vesel pa bi bil, če bi mi bil kdo pripravljen priskočiti na pomoč in preizkusiti ta gel. Lahko ga kupim jaz in pošljem po pošti. Rad bi čimprej dobil odgovore.

LP

Edmond Dantes
Kraj:Château d'If

Odgovor Napisal/-a Edmond Dantes » 22 Nov 2013, 22:14

Po moje je bil razlog tuš pa jojoba. Sam sem se bril brez tuša in brez jojobe. :)

Bajkman

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 22 Nov 2013, 22:16

A kaj ko vedno naredim vsakič že dober mesec. :?: :?: :shock:

Uporabniški avatar
simon

Odgovor Napisal/-a simon » 22 Nov 2013, 22:27

Edmond dantes Proraso http://www.shavemac.com/products/Shavin ... 5tbdas3kd5
uporabi po britju, ker zelo dobro celi rane in je pri meni vedno na zalogi.
Bajkman možno je vse.Za dober rezultat pa je odločilno da preizkusiš različne izdelke.Lidl gel pa bo na moji listi in ti javim.

Edmond Dantes

Odgovor Napisal/-a Edmond Dantes » 22 Nov 2013, 22:31

simon napisal/-a:Edmond dantes Proraso http://www.shavemac.com/products/Shavin ... 5tbdas3kd5
uporabi po britju, ker zelo dobro celi rane in je pri meni vedno na zalogi.
Bajkman možno je vse.Za dober rezultat pa je odločilno da preizkusiš različne izdelke.Lidl gel pa bo na moji listi in ti javim.
A to je drugačna krema od tiste Proraso kreme za pred britje? Bral sem da tisto za pred britje uporabljajo tudi po britju. Torej je potrebno kupiti obe? :)

Uporabniški avatar
TMB
Kraj:Škofja Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a TMB » 22 Nov 2013, 22:39

Oboje se lahko uporablja pred in po britju.

Bela nalepka je z vonjem čajevca in manj mentola za občutljivo kožo. Zelena je z evkaliptusom in več mentola. Imata pa obe kremi enak namen.
Tradicionalno Mokro Britje
facebook.com/TradicionalnoMokroBritje
obrijse.wordpress.com
instagram.com/obrijse

Lp, Matjaž

Edmond Dantes

Odgovor Napisal/-a Edmond Dantes » 22 Nov 2013, 22:49

Kako pa se jo uporablja pred britjem? Koliko časa pred britjem se jo nanese? Kakšen je sploh postopek?

Bajkman

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 22 Nov 2013, 22:54

Edmond Dantes napisal/-a:Kako pa se jo uporablja pred britjem? Koliko časa pred britjem se jo nanese? Kakšen je sploh postopek?
To se nanese na mokro kožo po tem, ko si si umil obraz, in samo še vmasira. Naprej je vse normalno.

Mach3
Kraj:LJ

Odgovor Napisal/-a Mach3 » 22 Nov 2013, 23:02

Bajkman napisal/-a:Pravkar sem se obril. Ker me je Edmond sprovociral, sem uporabil svežo Astro SP.
Heh, ne morš verjet ampak tudi mene je sprovociru in to po 1 dnevu. Napaka, vsakodnevno je zame no-go.
Sm pa en tak zanimiv miks naredu, prva 2 prehoda z Astro, zadnji ATG prehod pa s Princem. Očitno sem se toliko navadil na DE, da sem se s Princem porezal bolj kot kadarkoli prej. :shock:
Skratka še bo zanimivo.

Bajkman

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 23 Nov 2013, 00:22

Bepanthol se vsaj meni splača kupiti. Je v 200 ml flaški in je za dolgo, dolgo. Funkcija proraso kreme pred britjem je seveda zaščita kože in mehčanje dlak.

Odgovori