Včeraj je bilo brivsko jutro. Enostavno nisem verjel, da to lahko vzame toliko časa, če še nisi izvežban. Preden sem se lotil namakanja obraza z brisačo, sem si prištimal youtube s klasiki, ki je nekako sam prešel na Pavarottija in 3 Tenorje. Priznam, umirjen sem bil kot morje zjutraj, ko ni burje. Z merkurjem sem se sedaj bril drugič in vidim, da so moje prve ureznine bile posledica neposrečenga očetovega brivnika. Tako, da ko sem zagledal sliko v tej temi, sem se samo nasmehnil. Do sedaj sem "pridelal" samo eno "ureznino", ki to ni. Okoli brade gre preveč povrhnjice, koža je zgubana in čudno trda.
Splačalo se je "matrati" 1h25min.

ker je okoli brade bilo zelo blizu BBS in to v vse smeri glajenja. Opazil sem, da Haslinger milo zahteva veliko vode oz. se hitro suši. Ali pa jaz enostavno uporabljam premalo vode ali pa prepočasi brijem, ker delam akrobacije za ogledalom. Sploh, ko grem na levo lice z desno roko, z levo pa nategujem kožo. Tudi suh zrak v kopalnici zaradi kaloriferja mislim, da je prispeval svoje, ko je kar naenkrat začelo "snežiti" pred ogedalom. Najprej sem mislil, da so kosmi vate ampak vate ni bilo nikjer. Potem sem zagledal sušeče se milo na mojem obrazu. To britje je bilo res pravi EGO booster za tisti prihajajoč dan..