Da se končno oglasim, do sedaj sem se poizkusil vzdržati.
To je po vsej verjetnosti Rocket, ki pa bi lahko v paketu britvic in različnih škatlic imel različna imena. Tako je čisto možno, da nastane Giromatic. S spodnje strani ga nisi slikal, kar je razlog za mojo dilemo. Tam je najbrž napis Made in England, nima pa točno letnice izdelave. Da pa se s precejšnjo natančnostjo določiti letnico - Okrog leta 1960.
Od SuperSpeeda ga loči dejstvo, da nad spodnjim vrtljivim delom nima dodatnega "ringa". Če SuperSpeed (sicer tisti iz konca 40tih) velja za naboljši brivnik vseh časov, velja za Rocket, da je še bolje dodelan (od SuperSpeed 60-s). Je nekoliko težji, masivnejši, kar je tudi razlog, da ga nekateri po agresivnosti uvrščajo nad SuperSpeed.
Takoj ko sem videl ta oglas, si me zelo razočaral. Spraševal sem se če se ti je poslabšalo.

Namreč take perle se pri zdravi zavesti pač ne prodaja. Razumem te, da prodaš brivnike v tvojem sosednjem oglasu. Iste bom v kratkem tudi sam ponudil (da ti ne delam konkurence

).
Poleg teh na sliki, sem še lastnik Rocket-a, ki je skoraj identičen tvojemu in tudi tistega z modro ročko (sensitive). Trenutno jih nimam pri sebi, zato stare slike:
Vendar poglej, v kakšni konkurenci so:

Na sliki manjka še eden Slim, kateri je perfektno ohranjen, razlog da ga nimam pri sebi.
Skratka za prodajo tvojega brivnika bi moral imeti res dober razlog, sicer ni teorije da bi ga prodal. Nekako ti svetujem, da prekličeš oglas ali pa ti prišepnem, da napišeš prodano, čeprav ni.