Glede povprecjw sem imel v mislih optiko, saj je ze pri top npr nikon objektivih pri zelo odprtih objektivih problem nor CA in mehkoba, tu je pa se daaaalec bolj odprta blenda in po moje ce je se tolko cisto pa z nano premazi itd itd tretirano steklo je po moje to izrazeno..
Sam dajem prednost slrjem oz dslrjem predvsem zaradi funkcionalnosti.. Ce hoces dobro sliko kjer nisi omejen z zoomom, hitrostjo, natancnostjo fokusa.(da o ceni ne govorim) je dslr way to go. Z akcijo sem mislil lovljenje pra ega trenutka, ki ga imas prakticno vedno ko hoces v fotki nekaj dinamike s kompozicijo (tihozitja in panorame izvzete

Olly, varianta zate so tile mikro oz 4/3 sistemi ki dajejo dobro kvaliteto so pa majhnih mer... Se pa strinjam s tabo da je vlect opremo (npr 10kg cez ramo, tuzak zal ne omogoca iste stonje dostopa do opreme) s seboj kriz (ce te kriz boli pa se bolj

Flashi: ce govoriva o flwshu na bodyju se strinjam, se pa ne strinjam v primerih ko dosvetljujes, ali modeliras z nekaj flashi ipd, ce je dobro pofotkano ne bos vedel da so flashi...