Klasične DE žiletke
- erythrocyte
Hvala za info 

Eppur si muove
Re: Klasične DE žiletke
Preko neta: http://connaughtshaving.com/gil7sp.htmlOmega napisal/-a:Gillette 7 o'clock black se da dobiti v sloveniji ali naročaš po internetu?
A si se samo enkrat obril s polsilver? Ker ta britvica je zelo dobra, če jo uporabiš več kot en krat.bizzy1 napisal/-a:Meni najbolje ustrezajo Gillette 7 o'clock black (črna škatlica) in jih zelo priporočam..
S polsilver ter Feather pridelam nekaj rdečih pikic in so zame osebno malce preostre..sicer pa boš že sam ugotovil katere ti najbolje odgovarjajo..
Enako velja za Feather, ti pa tudi priporočam da poskusiš staro Polsilver (ne super iridium). Meni osebno najboljša britvica, zelo udobna in zelo ostra. Sicer malo manj ostra od SI, ampak deluje odličnoTimotej napisal/-a:A si se samo enkrat obril s polsilver? Ker ta britvica je zelo dobra, če jo uporabiš več kot en krat.bizzy1 napisal/-a:Meni najbolje ustrezajo Gillette 7 o'clock black (črna škatlica) in jih zelo priporočam..
S polsilver ter Feather pridelam nekaj rdečih pikic in so zame osebno malce preostre..sicer pa boš že sam ugotovil katere ti najbolje odgovarjajo..

Up spirits!
S polsilver in Feather sem se bril slab mesec..eno žiletko uporabim 3-4 krat..in vedno ko se brijem z njimi fašem par rdečih pikic medtem ko z zgoraj omenjenimi niti ene..Timotej napisal/-a:A si se samo enkrat obril s polsilver? Ker ta britvica je zelo dobra, če jo uporabiš več kot en krat.bizzy1 napisal/-a:Meni najbolje ustrezajo Gillette 7 o'clock black (črna škatlica) in jih zelo priporočam..
Brijem se pa vsak dan ali vsak drugi dan..
Ok sem mislo, da si uporabil samo enkrat. Imam isti problem pri prvem britju z polsilver. Kasneje pa ni boljše žiletke 

Nene sem že uporabil kakih 15 polsilverk..drgač pa en tip glede tega, če ti je žiletka preostra pri prvem britju..predn jo vstaviš v brivnik, jo parkrat potegneš preko zamaška od vina in je kul
ampak kot že rečeno, zdaj teh "problemov" nimam..

@erythrocyte, Polsilver se obnaša praktično enako kot Gillette Silver Blue, katero pa si poizkusil. Glede Personne žal ne morem dati nobenega komentarja.
Se strinjam +1Bajkman napisal/-a:@erythrocyte, Polsilver se obnaša praktično enako kot Gillette Silver Blue, katero pa si poizkusil. Glede Personne žal ne morem dati nobenega komentarja.
No ja, za Personno lahko recem, da je prijetna, ampak za mene ni dovolj ostra.
Vendar pri le nekoliko manj trdi bradi bi ze bila lahko veliko bolj uporabna.
Vendar pri le nekoliko manj trdi bradi bi ze bila lahko veliko bolj uporabna.