Ce kdo namerava kipiti britev naj to jasno napise da si ne boste/bomo hodili v zelje z npr brez pomenskim visanjem ponudb na npr evayu, oz se boljse naj to napise v drugo temo da bodo tu samo britve za katere drugi nimajo interesa

Torej, vsaka stvar nekaj stane, ce je dobra pa sploh, je pa tudi res da se da dobiti ugodne ponudbe.
Ena od ugodnih ponudb so zelo utrujene britve ki jih najdemo npr na ,http://www.whippeddog.com/products/find ... t-razors-1 je pa res da je vecinoma tudi njihova kvaliteta oz obrabljenost ustrezna ceni.. pac za probati pa poceni, ravno nekih presezkov pa ne prodajajo..
Seveda lahko veliko takih britev najdemo lahko seveda tudi na ebay-u kjer pa je tveganje vecje.
Sam bi recimo priporocil (oz je mogoce bolj smiselno kupiti bolj ohranjene britve) poznane prodajalce rabljenih britev, ce je le mogoce taksne ki prodajajo shave ready stare britve... eden taksnih je npr ta prodajalec iz Izraela (KLIK).. Cene ima konkurencne oz ugodne, opisi so dobri, sam sem pri njem ze kupil, ekstremno slabo in zelo utrujenih britev ne prodaja, vsako obnovi vsaj do te mere da je uporabna in predvsem shave ready, cene so v dolarjih in v ceno je posiljanje ze vsteto (!!). Na svojo stran dodaja po par britev na enkrat, ponavadi ko proda prejsnje (britve so na desni strani v stolpcu)..
Tole spodaj bi od njega z veseljem kupil pa sem bil na zalost prepozen (cene ne vem se pa bojim da je bila itak previsoka

To je seveda samo moje mnenje, odlocitev pa sprejmite sami