Pozdravljen,
najprej dobrodosel na forumu in me zelo veseli da se zanimas za britje z britvijo,.. sam se ukvarjam z restavriranjem britev, tako da e zelis se lahko zmeniva za kaksno britev taksne vrste, lahko pa seveda kupis novo,... kar se tice brusenja ti lahko to naredim seveda tudi jaz, glede pasu (strop) pa je tako da znajo biti kar dragi, ampak za zacetek (pa verjetno tudi naprej) ti bo dobro sluzil tudi tak ki ga naredi kaksen domaci mosjter,..
ce te karkoli od tega zanima mi seveda lahko posljes za vec info pm.
Torej imas vec variant glede britve:
- kupis novo: glede na to da ne mislis nevem koliko dajati ti predlagam dovo, Thiers Issard ipd (no name se po mojem mnenju ne splaca kupovati ker ti je samo zal na koncu)
- kupis restavrirano (torej dobro staro britev, ki jo nekdo kupi zate, precekira da je vse ok, jo scisti rje, spolira, nabrusi, naredi rocaje po meri, nabrusi itd....)
- sam kupis rabljeno britev (tu ti predlagam da si zelo zelo previden ker se mimogrede usekas in kupis kaj z napako ali slabo (raje ne sprasuj ce se je meni to kdaj zgodilo

) in ti jo nekdo porihta lai jo porihtas sam (ceprav je to po mojem mnenju polno hakelcov ipd)
pa srecno