2014-09 Kaj sem kupil ta mesec
Imam staro verzijo MWF, zelo trdo vodo in nimam problema...Pred pripravo samo kanem par kapljic vroče vode na milo..Po kaki minutki odlijem to vodo z mila proč in zamešam z čopičem, brez problema..Delam face lathering, brez kompliciranj..
Re: 2014-09 Kaj sem kupil ta mesec
pri MWF jaz isto namocim povrsino za kaksno minuto do par pred uporabo (simon je enkrat dal idejo) .., visek odtocim takoj, ostalo gre na ocpic
britev.si ruleeees
jap, uporaba dokaj suhega čopiča, mokro milo in pa nalaganje s čopičem spodaj (nevem kje sem to prebral, ampak očitno deluje)
Up spirits!
To jaz vse upoštevam. Voda trda itd. Naložim zagotovo dovolj, a milo je muhasto. Saj pena deluje čisto OK, a kmalu se pojavijo vidni mehurčki.
-
- Kraj:Poland Alkoholand
Nisem se mogel upreti in sem danes naročil tole:
Prosim, sporoči kako bo tole milo delovalo, ker zanima tudi mene. Slišal sem ohvale in graje in enostavno ne vem, kaj naj si mislim. Tvoje mnenje bom resno vzel...
Hvala in LP
Hvala in LP
-
- Kraj:Poland Alkoholand
Sigurno kaj napišem.
Če bom oktobra res v Sloveniji lahko prinesem tudi kak košček za testiranje
Če bom oktobra res v Sloveniji lahko prinesem tudi kak košček za testiranje
Imel sem DM bone za 50% popust na L'Oreal aftershave, zato sem ubodel tole, s popustom 3€ na komad:
in tole:
Ker je imel DM splošen 15% popust in sem zagledal Mach3 sensitive ročko za 4€, se nisem mogel upreti. Po parih letih me zanima, kako se razlikuje od vsega kar sem preizkusil.
in tole:
Ker je imel DM splošen 15% popust in sem zagledal Mach3 sensitive ročko za 4€, se nisem mogel upreti. Po parih letih me zanima, kako se razlikuje od vsega kar sem preizkusil.