Kje si kupil tale Ogallala Bay Rum Aftershave ( sandalwood ), kakšno je pakiranje in koliko €? Če je res nekaj posebnega, bi enega ubodu.chrom napisal/-a:Ja, Ogalalla mila so bolj tako tako.
So pa aftershavi FENOMENALNI! Sploh bay rum & lemongrass, sandalwood, ter Sage @Cedar. Mnjam! Tudi kolonjska, double strength, je odlična.
Sicer pa sem jaz itah Bay rum junkie!
Matjaž, hvala za Santa monica bay rum milo! vonj je popolnoma identičen Petal Pushers bay rum. Bomo videli, kako se bo obnesel pri britju, PPF bi ni odgovarjal. Probam danes z temle novim bakelitnim Slantom, ki ima OGROMEN blade gap. Me prav zanima, kako se bo to obneslo.
BTW, če ima kdo rad, da ga aftershave peče, naj izproba Captains choice Cat o nine tails. To pa peče, brez pretiravanja, 2 minuti. In to tudi po finem britju
Večerja tistemu, ki se obrije spodaj in uporabi Co9t!![]()
![]()
Uf, preko prijatelja v ZDA. On je naročil in so mu dostavili, potem pa je poslal meni. Z Ogalallo je v EU problem. Jaz imam še sample pack, ampak so vzorci po 1 dcl, tako da bodo v moji rotaciji, kjer je 20 bay rum aftershavov, še trajali kar nekaj časa. Bom pa kasneje definitivno nekako nabavil še zgoraj omenjene tri, v ta velikih pakiranjih.Edmond Dantes napisal/-a:Kje si kupil tale Ogallala Bay Rum Aftershave ( sandalwood ), kakšno je pakiranje in koliko €? Če je res nekaj posebnega, bi enega ubodu.chrom napisal/-a:Ja, Ogalalla mila so bolj tako tako.
So pa aftershavi FENOMENALNI! Sploh bay rum & lemongrass, sandalwood, ter Sage @Cedar. Mnjam! Tudi kolonjska, double strength, je odlična.
Sicer pa sem jaz itah Bay rum junkie!
Matjaž, hvala za Santa monica bay rum milo! vonj je popolnoma identičen Petal Pushers bay rum. Bomo videli, kako se bo obnesel pri britju, PPF bi ni odgovarjal. Probam danes z temle novim bakelitnim Slantom, ki ima OGROMEN blade gap. Me prav zanima, kako se bo to obneslo.
BTW, če ima kdo rad, da ga aftershave peče, naj izproba Captains choice Cat o nine tails. To pa peče, brez pretiravanja, 2 minuti. In to tudi po finem britju
Večerja tistemu, ki se obrije spodaj in uporabi Co9t!![]()
![]()
Primorec napisal/-a:Meni so z maguire barber shopa poslali po gls-u, se pravi po kopnem..Verjetno tako tudi z alko afterhavi bi šlo skozi..Vsekakor meni as z alko ne ležijo, uporabljam izključno balzame, če bo kak skupinski nakup me štejte zraven za kak ogallala balzam, ker vonj je res špica..