Po nabavni ceni.miha napisal/-a:brico, ce si za tistega gratis odkupimbrico napisal/-a:lih kar je Noddy pozvonil...je prinesel majhen peketek...naročil z nemškega Ebaya... 3 komade...dobil enega gratis (4)...Aleppo soap...

Po nabavni ceni.miha napisal/-a:brico, ce si za tistega gratis odkupimbrico napisal/-a:lih kar je Noddy pozvonil...je prinesel majhen peketek...naročil z nemškega Ebaya... 3 komade...dobil enega gratis (4)...Aleppo soap...
ce mislis po gratis ceni ne, ce mislis po ceni kolkor si placal pa sevedachrom napisal/-a:Po nabavni ceni.miha napisal/-a:brico, ce si za tistega gratis odkupimbrico napisal/-a:lih kar je Noddy pozvonil...je prinesel majhen peketek...naročil z nemškega Ebaya... 3 komade...dobil enega gratis (4)...Aleppo soap...
Niti slučajno. Gre za brivnik, ki je v proizvodnji in nima smisla plačevati več kot stane. Ni to nek toggle....brico napisal/-a:KAJ BI KUPIL TA MESEC ?????
amer mi ponuja Mongoose za 300 $...any comment?......
a 5 Aseva...tako kot v Alan Fordu?...iii napisal/-a:"Daj mi 5 karata" !!! -
- nek se vidi razkoš
Ne, to je citat iz enega najboljših filmov vseh časov. Ko to tamo peva...brico napisal/-a:a 5 Aseva...tako kot v Alan Fordu?...iii napisal/-a:"Daj mi 5 karata" !!! -
- nek se vidi razkoš![]()