Fino nabrusi pa probat en WTG.
Šalo na stran, to uporabljaš poklicno?
puf pant...itak ga moram na novo nabrusit...skoraj vsako ggouge dleto ki mi pride v roko je napačno nabrušeno in dodatno, fine tuning, spolirano... dleto nabrusiš po potrebi ali kot si navajen...da bi se obril?...malo težko z gouge...sploh 6ko....mogoče kako kopanje po nosu ali ušesih...shkorc napisal/-a:Kaj pa veš, nikoli ne reci nikoli![]()
Fino nabrusi pa probat en WTG.
Šalo na stran, to uporabljaš poklicno?
puf pant...kaj je danes ugodno?...težko reč....tipa sem v prejšnji rundi vprašal če bo poslal v SLO pa ni odgovoril...v drugi rundi je očitno opazil da ni zanimanja pa mi je poslal mail...torej, vse skupaj okoli 15 euriča from Anglija...zadeva je "stainless" tako da je kvaliteta vprašljiva...ne vem...moram ga uredit pa bomo videli...nasplošno je tako kot pri drugih stvari....ročno kovano dleto je 1000x boljše kot navadno železno...z obema boš naredil isti rez, samo do gdaj....neverjetno ampak my favorite dlet brusim dvakrat na leto...ostala sranja vsak drugi dan...pa so kao vrhunska in draga...vsekakor če ne experimentiraš ne veš...zato včasih gre denar v dim...miha napisal/-a:Brico: glede na proizvajalca bi rekel da mora bkti superduper, kolko si dal a je bilo ugodno?