2014-10 SOTD
to imam po omje dobreg apol leta... cena je odvisna od zelja, dela na njej, materiala itd... britev je res super, ni pa poceni
proraso krema... sicer jo zelo redko rabim (po moje tudi zato ker kreme na splosno redkeje uporabljam) ampak je prav dobra,.. sploh glede na ceno... (ni pa top of the top, vsaj meni ne)
proraso krema... sicer jo zelo redko rabim (po moje tudi zato ker kreme na splosno redkeje uporabljam) ampak je prav dobra,.. sploh glede na ceno... (ni pa top of the top, vsaj meni ne)
britev.si ruleeees
- Paolo antonio tondi
Re: 2014-10 SOTD
Simpson M7..
O tej ročki smo govorili kot o eni naj-ergonomičnejših..
O tej ročki smo govorili kot o eni naj-ergonomičnejših..
- Paolo antonio tondi
Bolan sem bil in posledice se citajo. Danes prvi dan britja
podravljen nazaj , .. smem predlagati da kaj napises v kaksno temo kaksne britve imas v kolekciji (s slikami )
britev.si ruleeees
- Paolo antonio tondi
Ni nobenega problema ,drugic ko bom publiciral britje dneva ti bom napisal temo ,Danasnje britje je inglesko z britvo nemskomiha napisal/-a:podravljen nazaj , .. smem predlagati da kaj napises v kaksno temo kaksne britve imas v kolekciji (s slikami )
Mmmm, v kotičku omare pozabljeni Ogallala bay rum sample..mmmmmm, kok je bilo to dobro britje...Res sem pozabil kako to dobro diši...Čista 10tka..Najbolj podcenjeno milo IMHO..Njihov AS mora zažigat..Mogoče si ga bom dal na listo bodočih nakupov...
Jaz imam vse njihove AS. Limes & peppercorns je Meni dalec najbolj diseca stvar na svetu! Tudi ostali so super.Primorec napisal/-a:Mmmm, v kotičku omare pozabljeni Ogallala bay rum sample..mmmmmm, kok je bilo to dobro britje...Res sem pozabil kako to dobro diši...Čista 10tka..Najbolj podcenjeno milo IMHO..Njihov AS mora zažigat..Mogoče si ga bom dal na listo bodočih nakupov...
chrom napisal/-a:Jaz imam vse njihove AS. Limes & peppercorns je Meni dalec najbolj diseca stvar na svetu! Tudi ostali so super.Primorec napisal/-a:Mmmm, v kotičku omare pozabljeni Ogallala bay rum sample..mmmmmm, kok je bilo to dobro britje...Res sem pozabil kako to dobro diši...Čista 10tka..Najbolj podcenjeno milo IMHO..Njihov AS mora zažigat..Mogoče si ga bom dal na listo bodočih nakupov...
Z katere strani pa naročujeta?