DE Brivnik za začetnike

Brivniki/britvice od a do ž...
Odgovori
Bajkman
Re: DE Brivnik za začetnike

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 13 Dec 2013, 20:52

Se pravi, sem te zafrknil, da sem ga predlagal?
Preseneča me, ker to je vseeno kopija SuperSpeeda iz 60tih, s katerim se jaz uspem obrit na gladko. Je pa res nežnejši in moram bit bolj pozoren na kot. Za Weishi se tudi ve, da je nežen, očitno zate prenežen..

Naj ga odstranim iz prvega posta, da ne bom še pri komu kriv za tistih 9 EUR ali koliko je že?

Da do verjetno vsak z Muhle r89 zadovoljen, se pa že ve. :D

Edmond Dantes
Kraj:Château d'If

Odgovor Napisal/-a Edmond Dantes » 13 Dec 2013, 21:04

Sploh nisi ti kriv, saj bi ga tako ali tako kupil, ker mi je všeč zapiranje. Dopuščam možnost, da nisem bil toliko pazljiv na kot, vendar sem se bril iz vseh starni, gor in dol, pa je vrat zelo, zelo slabo obrit. Sedaj sem ves rdeč, ker sem izgleda preveč drgnil. :) Pri Mühle se lepo obrijem samo s težo samega brivnika, tukaj pa ne v ohhhhh...Mogoče res nisem navajen takega britja s tem modelom in je zato tak rezultat. Vsekakor ga bom začasno izločil iz uporabe in se bril z ostalimi, da se res '' orenk '' navadim DE britja. Mogoče kasneje spremenim mišljenje. Ni mi žal da sem ga kupil, saj če ga ne bi vzel, bi me vedno firbec matral kakšen je. Sicer pa je bil zelo poceni in sploh ni omembe vredno. Jbg

Bajkman

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 13 Dec 2013, 21:10

Da je za nekatere prenežen, sem napisal. Morda še poudarim za vsaj slučaj. Seveda si rdeč, če si drgnil kot si se izrazil, kot opica. :D

Edmond Dantes

Odgovor Napisal/-a Edmond Dantes » 13 Dec 2013, 21:15

Sem preveril in je že bolje. Pozabil sem povedati, da sem pred včerajšnjim v Merkurju kupil skodelico za mešanje brivske pene. Skodelica mi je bila všeč, še bolj pa cena, 2€ :)

Slika

Bajkman

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 13 Dec 2013, 21:18

Sem že popravil post in dodal opozorilo.

Posoda je keramična?

Edmond Dantes

Odgovor Napisal/-a Edmond Dantes » 13 Dec 2013, 21:21

Ja.
Malce pogrešam kakšen ročaj, vendar je izgleda to skodelica za arašide in podoben futer.
Drugače pa se mi zdi velikost odlična in '' penzl '' sem z lahkoto vrtel in namešal super peno. ;)

Bajkman

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 13 Dec 2013, 21:25

Tudi meni je všeč. Če bi bilo po moje bi si sicer zaželel, da bi bilo spodaj razširjeno, da lahko enostavno držiš v roki. A ta tvoja posoda je zelo dober približek, najbrž se jo da ravno tako komot držati v roki. :D

Edmond Dantes

Odgovor Napisal/-a Edmond Dantes » 13 Dec 2013, 21:28

Ni kakšen problem držati skodelico v roki, sicer pa tudi če jo v bližnji prihodnosti razbijem, grem takoj po drugo. Prodajalka na blagajni me je vprašala zakaj jih ne vzamem več, saj imajo kao neko akcijo, tako da, če kupiš dve, dobiš tretjo for free.

Bajkman

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 13 Dec 2013, 21:31

Ko sva že zašla iz teme, kateri čopič ti je ljubši?

Edmond Dantes

Odgovor Napisal/-a Edmond Dantes » 13 Dec 2013, 21:52

Takratek Omega se mi zdi bolj primeren, če delaš peno na obrazu, saj sem do sedaj uporabljal eno precej globoko skodelico in me je malce motilo pri mešanju pene. čopič Kappa, pa sem do sedaj uporabil le nekajkrat in sem kar zadovoljen. Želim pa si kakšnega Pure Badger-ja, takega bolj bogatega z dlakami. Enkrat v bližnji prihodnosti si ga bom kupil, samo na Ebayu moram najti dobro ponudbo.

Odgovori