Precej pričakovano. Splošno je znano, da Astra drugo britje deluje bolje.Mach3 napisal/-a:Na koncu BBS praktično povsod, alum pa je pekel za odtenek bolj kot prejšnjič pri Polsilver(7). Skratka precej dobro britje, ampak očitno mi ustreza, da je britvica vsaj malo rabljena. Bolje malo cukanja kot ureznine.
Slant
Re: Slant
Heh, zanimivo. Kaj pa če jo prej "postropaš" na kavbojkah ali koži, da se rob zgladi?Bajkman napisal/-a:Precej pričakovano. Splošno je znano, da Astra drugo britje deluje bolje.Mach3 napisal/-a:Na koncu BBS praktično povsod, alum pa je pekel za odtenek bolj kot prejšnjič pri Polsilver(7). Skratka precej dobro britje, ampak očitno mi ustreza, da je britvica vsaj malo rabljena. Bolje malo cukanja kot ureznine.
Ne, za ta namen so amerosi pogruntali corking..En plutovinast zamašek držiš v eni roki, z drugo pa žiletko enkrat na rahlo potegneš po pluti..Baje to ljudem z puhom in občutljivo kožo precej pomaga.. Pri meni ne bi delovalo, ker rabim vso ostrino ki jo premore..Ampak prvih par potegov WTG pri prvem britju pa trpim pravo praskanje..
Danes sem bil pri prijatelju, ki je rešil težave z kožo, ki so se pojavile ob britju z karušami. Svetoval sem mu britje z DE in težava je izginila. Ker so se težave pojavlale naslednji dan, sumim na vraščene dlake. Tako se je sedaj veš kot 1 leto samo strigel dlake z električni mašinco za striženje.
Sedaj se je polovico obraza obril z Muhle R89 in polovico z Ikon slantom. Žiletka je bila wilkenson, uporabljena drugič in je bila prestavljena iz enega aparata v drugega.
Njegov komentar je bil, da gre z ikonom slantom nekako lažje, vendar ga moti teža, je pa tudi z R89 čisto zadovoljen. Bril se je samo wtg, drugače se še ne upa, zaradi draženja kože.
Sedaj se je polovico obraza obril z Muhle R89 in polovico z Ikon slantom. Žiletka je bila wilkenson, uporabljena drugič in je bila prestavljena iz enega aparata v drugega.
Njegov komentar je bil, da gre z ikonom slantom nekako lažje, vendar ga moti teža, je pa tudi z R89 čisto zadovoljen. Bril se je samo wtg, drugače se še ne upa, zaradi draženja kože.
Jaz mu bi svetoval feather popular. Za 12 eur res dober TTO brivnik, zelo prijazen do kože in lahek. Za začetnika no brainer kar se tiče uporabe..Imam slanta, slima, black beauty, jagger 89 in pearl OC..In kaj v 99% primerov primem v roke? feather popular..Če se mi bo polomil ga grem takoj naročit novega..Toliko je meni vreden (boljši od mojih prej omenjenih)..Sicer pa YMMV..
težja kot je glava manj feedbacka dobiš, potem se moraš pa potipat če si ali nisi bbs, prej se urežeš.. zelo se mi naprimer dopade feedback pri atg od 3 rezilnega princea, ki je med lažjimi brivniki. Tudi začetnik bo veliko lažje naredil prehod z kartuš na žiletke z lažjim de brivnikom..Je pa res zanimivo kako različne gušte mamo ljudje...pri 37c je meni prekratek ročaj za 2cm, to mi gre zelo zelo na živce, mi je žal da nisem vzel 39c.