V mislih sem imel sledece:
- britje z britvami britve
- britje z DE brivniki
- britje s kartusami
- britje z elektricnimi brivniki
Vem da je trajanje ostrine in posledicno poraba zelo odvisno od cloveka, tehnike britja, priprave ipd ampak zaradi lazje primerjave bomo morali narediti neke posplositve, dajmo privzeti da:
- se brijemo 3 dni v tednu
- napisimo zacetno investicijo
- napisimo ceno za britje ki bi bilo cenovno ugodno a se vedno normalno izvedljivo in bi omogocalo dobre rezultate britja (torej recimo BBS oz temu blizu), podajmo ceno britja na mesec
Ce ima kdo se kaksno idejo, kako bi to zastavili je predlog seveda dobrodosel. Za britve bom napisal jaz (lahko seveda tudi kdo drug), za ostalo pa msilim da vas je veliko bolj kompetentnih od mene. Ravno do tocnih cen ne bomo prisli, tako da imejmo v glavi da gre za priblizne cene (da ne bo kreganja o cenah). Pri nakupu npr ziletk pa tudi imejmo v glavah da vecina ljudi ne bo kupila paket 200 ziletk prek oebaya, za katere niti ne vedo ce bodo res dobre, mogoce lahko dmao eno normalno varianto, recimo da kupis v DMju, lahko pa dodatno se napisemo da se pa dobi tudi boljse za tako ceno oz cenejse ce se malo pomujamo za to ceno.
No upam da se vam stvar zdi zanimiva in boste pistopili k temu projektku