Če prav razumem, ga on malo odšraufa, da rata večji gap, potem se jasno vrti. Čeprav to je po mojem nevarno, saj tudi žiletka ni več trdno vpeta in se giblje.denis napisal/-a:Ne razumem kako se ti lahko brivnik vrti? Glavo vlečeš po obrazu in se nima kam vrteti, ročaj pa itak držiš v roki.
Klasične DE žiletke
Re: Klasične DE žiletke
Ne da mi ostajale velike količine, ampak pod brado se ne morem briti kot da bi polagal tapete in ostajajo neobdelani deli + še voda od brivnika.
Brivnik se ne vrti, če je zašraufan do konca, ampak Jagger v navodilih priporoča 1/4 rotacije off za pod brado in dejansko se zdi britje lažje, tudi za druge predele in ko ga za teh 1/4 odviješ, glava ni več fiksna in to je to.
Btw, Španci imajo, kar se vsaj zdi, dober deal za rahlo nekonvencionalno, ampak na badgerandblade dokaj hvaljeno eShave linijo; brush + preshave oil + shaving krema + after shave krema za €47.75.
http://www.giftsandcare.com/en/shaving- ... vanda.html
Brivnik se ne vrti, če je zašraufan do konca, ampak Jagger v navodilih priporoča 1/4 rotacije off za pod brado in dejansko se zdi britje lažje, tudi za druge predele in ko ga za teh 1/4 odviješ, glava ni več fiksna in to je to.
Btw, Španci imajo, kar se vsaj zdi, dober deal za rahlo nekonvencionalno, ampak na badgerandblade dokaj hvaljeno eShave linijo; brush + preshave oil + shaving krema + after shave krema za €47.75.
http://www.giftsandcare.com/en/shaving- ... vanda.html
Razumem to da ga ti za četrt navoja odvijačiš, ne razumem pa kako se ti lahko vrti. Če glavo vlečeš po obrazu, se nima kam obračati. Razen če ti ročaj z roko obračaš.
Bom probal z GoPro posnet
Da nimaš slučajno spodnjega dela glave od brivnika narobe obrnjene? Ker potem brivnik nič ne pobira, če se to zgodi. Je pa pri začetnikih to pogosta napaka.
Tradicionalno Mokro Britje
facebook.com/TradicionalnoMokroBritje
obrijse.wordpress.com
instagram.com/obrijse
Lp, Matjaž
facebook.com/TradicionalnoMokroBritje
obrijse.wordpress.com
instagram.com/obrijse
Lp, Matjaž
TMB napisal/-a:Da nimaš slučajno spodnjega dela glave od brivnika narobe obrnjene? Ker potem brivnik nič ne pobira, če se to zgodi. Je pa pri začetnikih to pogosta napaka.

Sam ne se sekirat, sam ne se sekirat! Ni problema, bom jaz namesto tebe vzel kako tableto več. 

Leiito napisal/-a:TMB napisal/-a:Da nimaš slučajno spodnjega dela glave od brivnika narobe obrnjene? Ker potem brivnik nič ne pobira, če se to zgodi. Je pa pri začetnikih to pogosta napaka.

..there's your problem ..
britev.si ruleeees 

aja sem mislil da govoris o necem takem,.. z bruniranim ali barvanim tangom (ki je verjetno itak ze zbrisano)

britev.si ruleeees 

@miha: Si zgrešil temo?