miha napisal/-a:..sem jim ze takrat pisal pa ni bilo odgovora, sem jim se enkrat, upa mda tokrat odgovorijo..
lp
ps. fantje,.. a vas lahko prosim da bi se kdo lotil pa napsial kaksen "poljudoznanstveni prispevek, ala krajsi clanek ali kaj pdobnega, s kaksno sliko in seveda koristnimi informacijami,.. z namenom da z informacijami pomagamo ljudem ki se za te stvari se mogoce odlocajo, jih zanima pa se se niso spomnili kje bi to pogledali,.. taksne prispevke lahko potem tudi share-amo na fb strani, in nas se kdo vidi, se nam se kdo pridtuzi ipd...
Glede članka sem morda še preveč začetnik, da bi bil sposoben napisati. Če se v tej situaciji lotim pisat, bi to bila blamaža. Sicer sem še vedno pripravljen kaj napisat, s tem da bi pred izidom vsekakor Matjaž prebral, me kaj opomnil, ter še prej kdo "lektoriral".
Ne vem sicer, kdaj bi našel čas, občutek pa imam da ima tudi Matjaž kar prezaseden čas, da bi ga še s tem motili. S časoma pa bomo res morali kaj napisati.
Vsaj jaz si predstavljam nekaj v smislu razumljivih navodil za začetnike. Da bodo videli, da se vseeno ves ne porežeš, da ni to taka stvar, katero moraš nujno znat, sicer "ne boš preživel"
Bom razmislil, koliko lahko jaz prispevam, ampak moje znanje še ni tolikšno, da bi lahko delil nasvete.
LP