2014-03 Kaj sem kupil ta mesec
Danes dobil britvice iz shaving.ie in sicer:Astra,Gillette 7clok,Feather,Derby,Personna in Timor solingen
Naročil v četrtek v ponedeljek pa dobil.
Naročil v četrtek v ponedeljek pa dobil.
Re: 2014-03 Kaj sem kupil ta mesec

Danes je tudi meni poštar dostavil Semogue Special Edition Owner's Club 2012 jazbec-merjasec mešan vozel iz U.S.Že pogled na čopič mi je dal vedeti ,da je govora o zelo kvalitetnem izdelku in po testiranju na roki zelo drugačnem od vseh ostalih v moji zbirki.Vie-Long konjska dlaka, ter mešanica-jazbeca in konja se lahko skrije pred to kvaliteto. Po prvem testiranju lahko samo potrdim ,da nudi največ v svojem cenovnem razredu med vsemi čopiči ki sem jih imel v lasti.

britev.si ruleeees 

Med sintetiko in jazbecem primerjaj predvsem kvaliteto pene in britja.Oba čopiča uporabljaj nekaj časa in potem poročaj? 

britev.si ruleeees 

Ja, merjasec rabi vsaj kakih 20-30 uporab, da razvije cel potencial. Vsak dan ga uporabi za delanje pene v dlani z kakim bolj poceni milom (arko je kot nalašč), škoda ga je sedaj uporabljaati za britje, ker je še pretrd + da ga verjetno ne bi uporabljal vsak dan. tako pa lepo delanje pene v dlani in voila----čopič se bo unesel, tebi pa bodo roke lepo dišale

britev.si ruleeees 

Lahko si kupiš običajno marsejsko milo v mullerju. Iz njega se lahko naredi vizualno dobro peno, za britje pa verjetno ni najkvalitetnejša. Ampak saj boš imel samo za čopič.

po moje bom malo kombiniral pa vsakic iz enega malo vzel (iz nizje polovice
), danes je pa vseeno padlo britje z Muhlejem fibre 

britev.si ruleeees 

Prišel sem domov in čakala sta me dva paketa. 100x Astra iz Turčije + 200x Polsilver iz Bolgarije: