Ja, prej s kartušo tega nisem opazil. Zdaj imam pa kar ene par takih. Poleg tega dobim v urah po britju ene par rdečin premera ~6mm, po bližnjem pregledu tam, kjer se več dlak prebija skozi kožo na enem mestu, vse to samo na vratu. Po 2-3 dneh pa vse izgine, ko se končno vse prebijejo skozi. Čudno. In zoprno. Morda se bom moral na vratu zadovoljiti samo z XTG ali celo samo WTG.Bajkman napisal/-a:Preseneča me, da se ti pojavljajo vraščene dlake. Se ti je to pojavilo, odkar uporabljaš DE?
Forumašu z alter-ja se je ravno z DE vraščanje končalo. Na srečo s tem nimam težav. V življenju se mi dlaka še ni vrasla. Imam pa težave z iritacijo, če gre karkoli narobe.
Meni tole na sliki deluje, kot da se je pokrov odlomil z sredinskega šraufa. Tisti zvezdast šrauf na sredi je bil očitno včasih zalit v bakelitni pokrov.Primorec napisal/-a:Tega sem včeraj gledal pa me zanima kako pride pokrov čez žileto pritrjen? Fasan maybe?
http://www.ebay.de/itm/Antiker-Rasierer ... 2c7d38569f
Sicer pa meni ti bakelitni slanti zgledajo tko čipšit. Nisem jaz glih privrženec teh vintage zadev, razen morda kakšnega dobro spucanega Gillette Fatboy, ki zgledajo precej dobro. Raje kot 10€ za starino dam 30€ za novega svetlečega.

Aja, še vprašanje za Bajkmana - ali je tebi Gillette SB lepo nacentriralo? Jaz sem moral v slantu kar precej stisniti žiletko na eno stran, da sem dobil na obeh straneh enakomerno. Pri drugih žiletkah na slantu se mi to ni zgodilo. Ali pa sem samo dobil slabši primerek GSB.