Slabi odnosi trgovin do strank (izkusnje, mnenja, nasveti)

Za vse teme ki nimajo blage veze s klasičnim britjem..
Odgovori
Uporabniški avatar
miha
Site Admin
Prispevkov: 5833
Pridružen: 10 Sep 2013, 10:28

Slabi odnosi trgovin do strank (izkusnje, mnenja, nasveti)

Odgovor Napisal/-a miha » 08 Feb 2014, 10:38

Evo samostojna tema, da bojo stvari lepse organizirane...

PRemaknjen post (moj):
..tega ne razumem v tako majhnih firmah (pa cetudi so tako na udaru) da imajo tako slab customer support, tega je ogromno (pri nas tudi, sploh pri "post-nakupnih" odnosih, npr garancija) in se ocitno sploh ne zavedajo da sebi delajo skodo.. pred cca 6 leti sem imel npr telefon pa tega proizvajalca ravno zaradi odnosa potem in tezav mislim da ne bom vec imel, sledil mu je drugi telefon ki ga imam ze 4 leta z vsakodnevno tezko uporabo pa niti 1 problemom
britev.si ruleeees :)

Primorec
Prispevkov: 475
Pridružen: 24 Okt 2013, 07:19

Re: Milo Cella, Arko, Palmira, Proraso, Figaro

Odgovor Napisal/-a Primorec » 08 Feb 2014, 20:20

Glih malo offtopic, niso samo tuje trgovine slabe, moj primer:
To kar se meni dogaja z eno svoje cajte renomirano slovensko spletno trgovino z računalniško robo, to poseka vse meje. V 5 letih kupil od njih za 2 ali 3 jurje evrov robe, zmeraj korekten odnos, sedaj pa katastrofa. Naročil, plačal avans potem pa tišina...Po treh tednih poslal mail, dobil en pavšalen odgovor, potem spet nič...Telefonov ne dvigajo, denarja še nisem dobil vrnjenega (po enem mesecu sem seveda storniral naročilo). Sedaj čakam že dva tedna, klicarim kot kak bebec oni pa nič.. Pa bi prav lepo prosil za nasvet kako naprej, v igri je pol moje mesečne plače..Na storno mail nobenega odgovora telefona ne dvigajo.

Pa sorry za offtopic, si ne morem kaj ko sem pissed..

Bajkman

Re: Milo Cella, Arko, Palmira, Proraso, Figaro

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 08 Feb 2014, 20:30

Imaš dokaze za Avans na papirju? V tem primeru mislim da lahko vprašaš na Tržni inšpektorat. Če niso za to pristojni, ti bodo dali pa vsaj informacijo, kam se obrniti. Pa vsaj na ZS te prosim za informacijo, za katero "štacuno" gre?


LP

Primorec
Prispevkov: 475
Pridružen: 24 Okt 2013, 07:19

Re: Milo Cella, Arko, Palmira, Proraso, Figaro

Odgovor Napisal/-a Primorec » 08 Feb 2014, 21:02

Ja normalno da imam dokaze, plačal sem preko bankaneta..Počakal bom pogodbenih 30 dni, da tipo vrne denar če ne, pa bodo sledile prijave, pa magari če ga dam na poptv..Trgovina je bila dolgo časa na dokaj dobrem glasu sedaj pa več kot pol leta jebejo svoje zveste stranke..In jim še uspeva glede na to da jih je bilo zelo veliko..Sem dovolj trmast, da bom dosegel vračilo, tudi dovolj odvetnikov poznam.. Denar je denar, princip pa tudi..

Odgovori