Roba iz Italije
Ja, razlika je očitna, samo tudi ko odpreš rdečo posodico bi najraje zadevo probal z žlico, lepo diši, pa ko obračaš čopič prav mastno zgleda.. Ni pa vonj kot recimo kak parfum s sandalovino, ki prav useka v nosnice. V glavnem me like it..
Ker imam s pre kremo s čajevcem dobre izkušnje, bom verjetno tudi jaz enkrat investiral 2 eur tudi v tovrstno proraso milo..
Ker imam s pre kremo s čajevcem dobre izkušnje, bom verjetno tudi jaz enkrat investiral 2 eur tudi v tovrstno proraso milo..
Re: Roba iz Italije
Bajkam, naslednjič poglej, če kje najdeš milo 3P, ki se prodaja izključno v kilogramskih vrečah. Nekaterim je celo boljši od Celle.
Sicer imam jaz dovolj robe za letos, a se bi verjetno našel kdo, ki bi vzel kakšen kos mila.
Sicer imam jaz dovolj robe za letos, a se bi verjetno našel kdo, ki bi vzel kakšen kos mila.
Tradicionalno Mokro Britje
facebook.com/TradicionalnoMokroBritje
obrijse.wordpress.com
instagram.com/obrijse
Lp, Matjaž
obrijse.wordpress.com
instagram.com/obrijse
Lp, Matjaž
Ja s temi italjanskimi kilskimi mili tudi jaz še nisem prišel do konca, recimo Vitos z rdečo nalepko bi bila tudi zanimiva..P160 pa smo zamudili, dokler je bilo to milo v prodaji so full rejval po forumih, da je taboljše italjansko...Probal ga nisem..Dosedaj sem probal cello in valobra..Če bo kdo nabavljal bi vzel po 100g Vitosa in 3P čeprav glede na kemijsko sestavo kakih čudežev ne pričakujem.. Ker vsa 4 omenjena, cella, valobra, vitos in 3P pa tudi nedobavljivi P160 so tam tam po sestavi, tako da kakih velikih presenečenj ne bo. Pač za obkljukat zadeve na 'to try' listi.
OK, za naslednjič bo na seznamu vitos in 3P, če si bomo kilo uspeli razdeliti.
ma take varjante so po moje super ker so res poceni in dobra mila,... smao zadosti zgodaj se mormo spomnit pred nabavo da se zorganiziramo in da se vsi ki bi to radi imeli zbudijo
... kako pa kaj ta mila disijo (vem da to ni omiljena tema).. a so vsa na varjanto celle ali kaksno kaj drugace disi?

britev.si ruleeees 

Mislim da so vsa omenjena mila tudi po vonju tam tam, recimo vitos z rdečo nalepko ima več kokosa, sta pa dve varianti z rdečo nalepko in eden z zeleno (različna sestava). Italjani dajejo poudarek z mandljevim oljem, kaj več pa glede vonja nisem raziskoval..Vsa po mojem dišijo ok (nevsiljiva klasika)..
Je pa še eno italjansko milo ročno delano ki ga postavljajo redki ki ga imajo kot najboljše italjansko in to je: Panna Crema. Je pa zelo težko dobavljivo, ker ga delajo na roke in malo..Če kdo kaj več ve oziroma ga je probal pa naj kaj napiše..
a to mislis TE (klik)? lahko jih potem pokontaktiram,.. v kategoriji kjer naj bi kaj prodajali je prazno
... malo cudna stran... a se ve kako in kdaj delajo sarze?

britev.si ruleeees 

Na 2-3 mesece dodajo izdelke na stran in jih skoraj takoj razprodajo. Sicer pa njihova mila prodaja tudi ena Nizozemska trgovina: http://shaveandmore.com/en/
Tradicionalno Mokro Britje
obrijse.wordpress.com
instagram.com/obrijse
Lp, Matjaž
obrijse.wordpress.com
instagram.com/obrijse
Lp, Matjaž