Grill, roštilj...
Počasi se začenja sezona roštiljanja. Sam sem letos malo zabušaval. in jo odprl šele danes. Včeraj sem zaklučil z teraso, danes pa ob 7ih zjutraj napadel moj smoker, ki je dobil nov podstavek. Prejšnji je rjavel in ni imel koles. Tale pa je iz SS in ima bicikle na valjčnih ležajih (sploh si ne morete mislit, kako "leti") .
Za kosilo ČEVAPI!
Je pa tole moj izdelek in moj design . Na čem pa vi "kurite" meso?
LP Gorazd
Za kosilo ČEVAPI!
Je pa tole moj izdelek in moj design . Na čem pa vi "kurite" meso?
LP Gorazd
Re: Grill, roštilj...
Lep izdelek, na zalost rostilja nimam in ga uporabljam samo ob priliki. Koliko ti je pa vzela izdelava? Kaj je namen spodnje posode?
britev.si ruleeees
Re: Grill, roštilj...
Spodnja posoda je kurišče za dimljenje.miha napisal/-a:Lep izdelek, na zalost rostilja nimam in ga uporabljam samo ob priliki. Koliko ti je pa vzela izdelava? Kaj je namen spodnje posode?
V zgornje (klasično) kurišče vstavim pladenj z cca1l vode, čez gre klasična mreža na mrežo ponavadi krača kralja živali.
Spodnja ima svoja vratca, notri, pa je inox košara 50*10 cm na katero naložim oglje. Prižgeš na zunanji strani, potem pa čaaaaaaakaš cca 4ure počasi gori, temperatura je cca 120-140 oC, vmes pospraviš par pirčkov, potem imaš pa počasi kračo lepo prepečeno in z hrustljavo kožo .
LP Gorazd
Re: Grill, roštilj...
Samo, da nisi vegi .Puskin napisal/-a:Jaz jem "valda" surovo meso!
LP Gorazd
Re: Grill, roštilj...
Televizija v farbah !! Tega se pa nebi branil ! A bi se ti teoreticno dalo se enega delati?kavka napisal/-a:Spodnja posoda je kurišče za dimljenje.miha napisal/-a:Lep izdelek, na zalost rostilja nimam in ga uporabljam samo ob priliki. Koliko ti je pa vzela izdelava? Kaj je namen spodnje posode?
V zgornje (klasično) kurišče vstavim pladenj z cca1l vode, čez gre klasična mreža na mrežo ponavadi krača kralja živali.
Spodnja ima svoja vratca, notri, pa je inox košara 50*10 cm na katero naložim oglje. Prižgeš na zunanji strani, potem pa čaaaaaaakaš cca 4ure počasi gori, temperatura je cca 120-140 oC, vmes pospraviš par pirčkov, potem imaš pa počasi kračo lepo prepečeno in z hrustljavo kožo .
LP Gorazd
britev.si ruleeees
Re: Grill, roštilj...
@kavka, mi te ne bomo žicali za tole dodelano remek delo od žara, ampak ... khm ... samo za vabilo na kračo
Re: Grill, roštilj...
@olly@, koji ste to vi?... ...
...is a good man without a good knife really a good man ?