...kaj trenutno pocnem?
6 ur?...dobar si...jaz sem se danes zgodil ob 13.30...in zdaj derem Madam Butterfly...viva Puccini...juhuuuuuu
...is a good man without a good knife really a good man ?
Re: ...kaj trenutno pocnem?

To meni ne gre. Jutranja tica.
LP Gorazd
Po štirih dneh vrtanja lukenj, prebojev, vlečenja kablov, se je končno začela vezava štroma v camperju.
Noben serijski, mislim, da ni tako "nalovdan" kot bo tale. Večina dela je skrita očem.
LP Gorazd
Noben serijski, mislim, da ni tako "nalovdan" kot bo tale. Večina dela je skrita očem.
LP Gorazd
Poleg kombijevega akumulatorja bosta na podvozje pritrjena še dva ciklična po 150 Ah. Polnenje preko alternatorja, zunanjega napajanja (polnilec 600w) ali generator. Razsmernik 1,5 kw, led luči okoli in okoli, ambi luči (barvne led) 8 kos 12v vtičnic, 6 kos 220, 3 usb, tv, hladilnik, indukcija, 2 kos črpalka za vodo ,webasto, verjetno pride noter še invertor klima, dodatni zvočniki zadaj, pa še par priklopov za zunanje luči in zvočnike. Kamera za rikvec je pa itak nuja
.
V soboto šraufam naprej, do takrat, bo pa še kakšna ideja padla
LP Gorazd

LP Gorazd
koliko planirate avtonomijo????
koliko bo najem za tri tedne???...
...sredina poletja....juhuuuuu
koliko bo najem za tri tedne???...

Avtonomija pri vsem tem nima veze. Dokler ne zmanjka pivabrico napisal/-a:koliko planirate avtonomijo????
koliko bo najem za tri tedne???...![]()
![]()

LP Gorazd
PS tale kombl predelujem kolegu. Zame je dopust šotor, na morju tauhanje, Soča kajak.
mi, jaz, nas oba tri, v zadnjem času štirje, + dogy, pasme "morski pas" smo v šotoru 35 let...samo, počasi mi gre na kujac....avtonomija je mišljena: koliko dni brez priklopa na letriku....kavka napisal/-a:Avtonomija pri vsem tem nima veze. Dokler ne zmanjka pivabrico napisal/-a:koliko planirate avtonomijo????
koliko bo najem za tri tedne???...![]()
![]()
.
LP Gorazd
PS tale kombl predelujem kolegu. Zame je dopust šotor, na morju tauhanje, Soča kajak.

Računam, da pozimi 3 dni brez priklopa na kar koli. Ima pa itak dosti backupa
LP Gorazd
LP Gorazd
to bo hotel, diskac, konferencna dvorana na stirih kolesih!!!!kavka napisal/-a:Poleg kombijevega akumulatorja bosta na podvozje pritrjena še dva ciklična po 150 Ah. Polnenje preko alternatorja, zunanjega napajanja (polnilec 600w) ali generator. Razsmernik 1,5 kw, led luči okoli in okoli, ambi luči (barvne led) 8 kos 12v vtičnic, 6 kos 220, 3 usb, tv, hladilnik, indukcija, 2 kos črpalka za vodo ,webasto, verjetno pride noter še invertor klima, dodatni zvočniki zadaj, pa še par priklopov za zunanje luči in zvočnike. Kamera za rikvec je pa itak nuja.
LP Gorazd

britev.si ruleeees