Jaz ne namakam mila MWF.
Vsaj jaz ne vidim potrebe po še enem dodatnem postopku. Čopič zmočim ali namakam - isti rezultat, potem pa kar v milo da naberem nekaj mila na čopič, potem pa penit na obraz. Zadnje čase delam peno na svoji dlani

ja, na moji dlani

deluje tudi tako, mogel sem probat
Sem probal namakati MWF v preteklosti in se je milo razpokalo po osušitvi in izgledalo malo "funky" s tistimi majhnimi zazpokami.
Od kar mila ne namakam več je spet takšno kot novo.
Za vse ki namakate mila bi samo opozoril, da jih dobro posušite preden jih pokrijete ali zaprete nazaj (ok izkušeni to že veste)
Ravno včeraj sem se bril z MWF in kljub temu, da so v dobro ustvarjeni peni še vedno ostali (res zelo) majhni balončki zraka, sem imel odlično britje s tem milom. Post shave je bil bombastičen.
Pravijo - dobra pena je pol britja. In se bom kar strinjal. Vzamem si malo več časa da ustvarim dobro peno vsakič ko se grem brit, če se mi že ravno ne mudi - kar se mi ne
Ja, tudi tukaj pri milih je kar nekaj faktorjev ki spremenijo rezultat uporabnika. Kot vedno, treba je najti način da stvar deluje pri vsakem posamezniku (vsi imamo recimo malo drugačno vodo, čopiče, način delanja pene itd).
Ko pa enkrat ugotoviš kaj deluje je pa to pravi užitek