Ebay zanimivosti (brivske zadeve)
paše...M5...sicer obstaja možnost zaradi šlampastega finiša da gre težko ali sploh ne gre...potem pa navojna glava M5 in popravek navoja oziroma fine tuning in to je to....
...is a good man without a good knife really a good man ?
Re: Ebay zanimivosti
opaaaa.. me ima da bi nabavil tole iKon SE glavico, brico ce si za narociva pa dava na pol prispevke (spostnina, carina)?brico napisal/-a:paše...M5...sicer obstaja možnost zaradi šlampastega finiša da gre težko ali sploh ne gre...potem pa navojna glava M5 in popravek navoja oziroma fine tuning in to je to....
britev.si ruleeees 

preverjeno...... sicer pa vprašaš za večje količine...v parih urah odgovarjajo, seveda, če so budni...miha napisal/-a: (nepreverjeno)
žal, moram odklonit....moje finance so v karanteni, do daljnjega...miha napisal/-a:opaaaa.. me ima da bi nabavil tole iKon SE glavico, brico ce si za narociva pa dava na pol prispevke (spostnina, carina)?brico napisal/-a:paše...M5...sicer obstaja možnost zaradi šlampastega finiša da gre težko ali sploh ne gre...potem pa navojna glava M5 in popravek navoja oziroma fine tuning in to je to....
bricooooooooooooooooooo, pa ti nisi resen!!!brico napisal/-a:žal, moram odklonit....moje finance so v karanteni, do daljnjega...miha napisal/-a:opaaaa.. me ima da bi nabavil tole iKon SE glavico, brico ce si za narociva pa dava na pol prispevke (spostnina, carina)?brico napisal/-a:paše...M5...sicer obstaja možnost zaradi šlampastega finiša da gre težko ali sploh ne gre...potem pa navojna glava M5 in popravek navoja oziroma fine tuning in to je to....

to lahko das na proracun za 2017!
britev.si ruleeees 

jaz bi imel kraljico, eno in edino...

evo njihov odgovor..brico napisal/-a:preverjeno...... sicer pa vprašaš za večje količine...v parih urah odgovarjajo, seveda, če so budni...miha napisal/-a: (nepreverjeno)
We can send 2 for this price
3 or 4 is $20 shipping
je kdo za

brico,... last call, da ti ne bo na koncu zal?
britev.si ruleeees 

Miha, kaj ti to nabavljaš? Nisem sledil ...
NE, NE, ne, n....e....grem spat...