V kratkem pričakujeta @miha in @G_man vsak svojega in nestrpno pričakujem njune reviewe.
Do takrat pa ena fotka tega lepega brivnika:

(vir: Instagram)
Evo, da ustvarim malo hype-amiha napisal/-a:velja,.. jaz dobim Kai, G_man bo verjetno Feather proffessional britvice kupil, pa bova izmenjala, ce ima kdo Supre Proffessional Feather se priporocam za 1 za test
mah ne sprasuj, ze 5 dni na carini, spet so mi poslali da naj posljem racun (za katerega em skoraj siguren da je noter), vedno mi racunanjo postopek da naj dostavi mracun, na koncu se izkaze da je racun v skalti, na skatli pa se n asklatli pise invoice includedG_man napisal/-a:Evo, da ustvarim malo hype-amiha napisal/-a:velja,.. jaz dobim Kai, G_man bo verjetno Feather proffessional britvice kupil, pa bova izmenjala, ce ima kdo Supre Proffessional Feather se priporocam za 1 za testMoj Hawk je že na carini. A kaj, ko sem šele v soboto naročil britvice...
Upam, da jih G&C hitro pošlje
@Miha, a ga že imaš?
brico a ti to resno ali je sala. Ce si resen, a si ga (Hawk) sprobal, kaksen je vtis?brico napisal/-a:moj je že en teden doma......jutri ga dam v oglasnik za 200 euriča...
....juhuuuuuu...samo enkrat....zato pohitite dokler je priložnost...ne čakajte black friday....juhuuuuu...