2016-09 Obvescanje prek elektronskih sporocil o prispevkih
Jaz sem isti kot Puskin, le da sem len v drugo smer (ok slaba izbira besed. Puskin nisem tako mislil, kot mogoče na prvo žogo se sliši ) namesto, da bi brskal in kopal po forumu, raje kar napišem in vprašam. Iščem lahko še zmeraj.
Spodbujevalno bi mogoče bilo to, da bi aktivni člani (št. objav na mesec) imeli dostop do kod s popusti? To je pač prva ideja, ki mi pade na misel.
Spodbujevalno bi mogoče bilo to, da bi aktivni člani (št. objav na mesec) imeli dostop do kod s popusti? To je pač prva ideja, ki mi pade na misel.
Re: 2016-09 Obvescanje prek elektronskih sporocil o prispevk
Uf danes pa kar dogaja, vidim da ste si vzeli h secu in je vsak malo napisat, lahko recem le SUPER !!!
Mejli zal se nendelajo, cakam da porihtajo tezave...
Mejli zal se nendelajo, cakam da porihtajo tezave...
britev.si ruleeees
test... sem naredil en workaround dokler se drugje ne postima stvar.. objava ob cca 21:18... a zdej delajo obvestila?
britev.si ruleeees
paaartyyyyy ... no upam da bo delalo se naprej..
britev.si ruleeees
Si preveril, če dela cron tako kot mora?
Če se prav spomnim, bi moral v phpBB teči med drugim tudi cron. Lahko pa, da se motim. Če se, pozabi, da sem sploh omenil.
trenutno sem pristas nacela: "ne diraj lava dok spava", in "if it ain't broken don't fix it"
britev.si ruleeees
Jasno. Ampak ti bi nujno rabil sistemca, ki ve kaj počne, da bi držal forum pokonci tako kot je treba