Zdaj pa zares
Sicer se ne znam ravno odločit kaj bi dal na prvo mesto, pa vendar se moram za nekaj. Glede na zanesljivost ter razmerje med učinkovitostjo in porabo časa na prvo mesto postavljam DE brivnik Merkur 34c v najboljšem primerju v kombinaciji z britvicami Bolzano, Rapira platinum lux ali Polsilver super iridium. Drugo mesto si zasluži moja Shavette, kateri pa do prvega mesta manjka le manjša potrata časa, zato si jo privoščim le ko vem, da me po pol ure ne bo nihče preganjal iz kopalnice. Trenutno sem v shavette-i uporabil britvice Wilkinson sword, Dorco 301 in polsilver super iridium, Najboljša kombinacija pa so trenutno wilkinson sword. Ostalih DE brivnikov ne rabim posebej omenjati, saj služijo le razbijanju monotonosti ali nadomestitvi superiornega Merkurja. Na tretje mesto postavljam svojo britev, katera pa trenutno ni shave ready, nabrusiti se mi je pa še ne ljubi (vadim tehniko s shavette-o).
1. Merkur 34c HD
2. Sedef shavette
3. GB Britev #3
še fotografije:

- _IGP1559.jpg (74.25KiB)Pogledano 14098 krat

- _IGP1567.jpg (59.44KiB)Pogledano 14098 krat

- _IGP1569.jpg (58.61KiB)Pogledano 14098 krat
In še pomembna informacija za vse hobi ali pro fotografe katere zanima oprema: Pentax K-30, (Zenit) Helios-44M; naravna svetloba v senci; Kader: Stružnica