Juniorji se brijejo/mo - začetek je težak

..za vse kar ne spada drugam in je povezano z britjem :)!
Odgovori
Uporabniški avatar
brico
Re: Juniorji se brijejo/mo - začetek je težak

Odgovor Napisal/-a brico » 20 Jul 2016, 21:13

fantje, a ste vi dobre volje?....gdo je še bankrotiral zaradi 35 evrov...pa to je ena šteka cigaret...torej cca. 10 dni...v mojih časih tri dni...al ste vsi tako škrti....
Jaz sem zadevo prodajal z ročajem za nabavno ceno, potem celo malo znižal...zdaj je ne prodajam več zaradi popolnega neinteresa...ne je kruha, naj stoji...pr tej zadevi je tako, raje jo bom podaril kot da izgubim pol evra, žal...
so dražji in cenejši brivniki na sceni...jaz sem ih kar nekaj naročil na blef...in stara zgodba spet gre naokoli..."Ima se, Može se in Hoče mi se"...
ko bo spet razprodaja, se javim...
p.s....mislim da tistega kar smo pobrali od Paola za ugodno ceno ne bo več...Amerigo za to glavo, rabljeno plačuje dvakrat več....še Mustafa vsako naslednjo rundo dvigne, včasih samo doda 0, pa si ti misli...plačaj pa se rogaj....juhuuuuuuuu.... :lol: ...
kaj pa bodo naši otroci prodajali na Ebayu čez 20 let?...naše smeti....mogoče bodo še kaj zaslužili... 8-)
...is a good man without a good knife really a good man ?

blaz

Odgovor Napisal/-a blaz » 24 Jul 2016, 13:40

Do nadaljnega se ne brijem. V postopku transporta Mühle R41 :) ollyev post v temi Mühle r41, me je prepričal. Čeprav na netu marsikje vidim, zelo krvave prizore uporabe tega brivnika. Pri tem brivniku se konča moja odsiejada 100% :)

Uporabniški avatar
brico

Odgovor Napisal/-a brico » 24 Jul 2016, 13:45

:lol: :lol: :lol: ....to smo vsi mi rekli, že večkrat...samo še ta in končam....bla, bla, bla....never ending story....

blaz

Odgovor Napisal/-a blaz » 24 Jul 2016, 13:57

brico napisal/-a::lol: :lol: :lol: ....to smo vsi mi rekli, že večkrat...samo še ta in končam....bla, bla, bla....never ending story....
Mene ne žene zbirateljska žilica :) Če kdaj pogledam temo SOTD opažam (malo pretiravam), da imajo/te nekateri vsak teden drugo milo, čopič, britev Imajo vaše žene/punce sploh še kaj placa v kopalnici ali ste si kar svojo dozidali? :D
Zase si želim najti čimprej optimalno kombinacijo.
Milo sem zadel v prvo Haslinger oz.mora vsebovati glycerin in lanolin). Pred kratkim mi je Grega poslal milo La Toja. Kljub temu, da je med nizkocenovci in da je v sticku (česar nikoli nisem imel želje) je top shit!!
Ful se razpeni. Res veliko mila in muzike za male pare.

Ali obstaja tendenca, da bo ta način britja kdaj spet v porastu? to pomeni več izdelkov v naših trgovinah.

Uporabniški avatar
brico

Odgovor Napisal/-a brico » 24 Jul 2016, 14:18

ne, ne bo nikoli več....jaz imam pol stoletja...ko se pogovarjam s starejši, večina nima pojma o čem govorim...tu in tam se kakšen spomne da so se nekoč prodajali brivniki...moj stari se pri 84 še zmeraj brije z Gilletteom, angleškim...imam pa še zmeraj njegovo prvo britev....
če odštejem kolege in prijatelje s tega foruma, ne poznam nobenega da bi se bril klasično...

vsi si mi želimo najdet idealno kombinacijo...samo koža v različnih obdobjih, recimo temu psihofizičnih, različno reagira..letni časi, utrujenost....zato jaz ne morem uporabljat samo en brivnik, sploh ne mlinčka ali slanta...včasih rabim softyja tipo Feather Popular...

idealen bi bil skupinski nakup določenega brivnika...najmanj 10 investiterjev...potem si ga izmenjujejo....na koncu pa ga negdo ki ga je najbolj vesel odkupi za simbolično ceno... :lol: ...ali pa kaka runda na prijateljskem mitingu resnice... 8-)

blaz

Odgovor Napisal/-a blaz » 24 Jul 2016, 14:36

Sklepam po tem, ker se mi zdi, da postajajo popularni ti. barber shopi oz. brivnice. Ali se mi samo zdi, ker sem malo bolj pozoren na brivsko sceno? sicer meni te novodobne frizure niso kaj preveč všeč.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/t3 ... 1870_o.jpg

Čeprav dotičnemu se to zelo paše, ker ima obraz za to in prav tako lasišče. Sam kot svetlolasec z visokim čelom.... no go :D niti do brade mi ni.
V glaven po tem sem sklepal, da se tudi tukaj moda izpred ohoho let vrača.

Uporabniški avatar
miha
Site Admin

Odgovor Napisal/-a miha » 24 Jul 2016, 15:26

Klasicne brivnice postajajo popularne, mokro klaiscno britje je tudi se vedno v porastu (zato tudi toliko mil, novih brivnikov ipd), je pa res da se pri nas v fizicni stacuni tega ne dobi, mogoce kdo najde svojo niso in kaj takega sfura...
britev.si ruleeees :)

Uporabniški avatar
G_man

Odgovor Napisal/-a G_man » 25 Jul 2016, 18:44

blaz napisal/-a:Mene ne žene zbirateljska žilica :) Če kdaj pogledam temo SOTD opažam (malo pretiravam), da imajo/te nekateri vsak teden drugo milo, čopič, britev Imajo vaše žene/punce sploh še kaj placa v kopalnici ali ste si kar svojo dozidali? :D
Blaž, za mila ne moreš rečt, da jih zbiramo, ker se porabljajo, brivnikov pa (vsaj jaz) nimam v kopalnici! ;) 8-)
Je pa res, da sem moral mojo izselit, ker mi je zmanjkalo placa za pudre :P

blaz

Odgovor Napisal/-a blaz » 25 Jul 2016, 18:50

G_man napisal/-a:
blaz napisal/-a:Mene ne žene zbirateljska žilica :) Če kdaj pogledam temo SOTD opažam (malo pretiravam), da imajo/te nekateri vsak teden drugo milo, čopič, britev Imajo vaše žene/punce sploh še kaj placa v kopalnici ali ste si kar svojo dozidali? :D
Blaž, za mila ne moreš rečt, da jih zbiramo, ker se porabljajo, brivnikov pa (vsaj jaz) nimam v kopalnici! ;) 8-)
če upoštevam dejstvo, da imam svojga PRVEGA Haslingerja (60g!!!) še vedno na uporabi in to slabe pol leta..... :)
(Zakaj slabe? vmes sem kakšen mesec uporabljal Cello)

LaTojo mislim, da bom imel do naslednje kamene dobe :D :D

Uporabniški avatar
G_man

Odgovor Napisal/-a G_man » 25 Jul 2016, 19:17

blaz napisal/-a:
G_man napisal/-a:
če upoštevam dejstvo, da imam svojga PRVEGA Haslingerja (60g!!!) še vedno na uporabi in to slabe pol leta..... :)
(Zakaj slabe? vmes sem kakšen mesec uporabljal Cello)

LaTojo mislim, da bom imel do naslednje kamene dobe :D :D
Khm... O kateri La Toyi ti to govoriš??

:twisted:

Odgovori