Juniorji se brijejo/mo - začetek je težak
- bregargasper
blaž poskusi naredit bolj redko peno, saj pri zelo gosti peni brivnik včasih drsi kar po vrhu in ne odreže dlak kot bi jih moral
If you don´t have a razor, make one
Re: Juniorji se brijejo/mo - začetek je težak
Še eden boljših brivskih juter v zadnjem času, ko sem se sprijaznil, da bom čedalje bolj pikal
Namreč včeraj sem prišel na idejo, da bi potestiral, če bi vodi s katero si pomagam pri britju, malo povečal temperaturo.Narastka je bilo slabih 24 ur. Ker ni to pokazalo večjega učinka, sem začel popravljat v vse možne strani, ponavadi z ATG in zraven apliciral konkreten pritisk. In šele to je kasneje prikazalo uspeh.
Tako, da sedaj se spet zadovoljno gladim po ličnicah, ker je mehko in gladko kot sem si zamislil, da mora biti.
Sicer če hočem da pikne je brez skrbi, da lahko to poiščem
Zadovojen z rezulatom in predvsem brez iritacije
SOTD:
Hasllinger (ovčji), polsilver, merkur 15c, Nivea after balm cooling down (minimalni nanos).

Tako, da sedaj se spet zadovoljno gladim po ličnicah, ker je mehko in gladko kot sem si zamislil, da mora biti.
Sicer če hočem da pikne je brez skrbi, da lahko to poiščem

SOTD:
Hasllinger (ovčji), polsilver, merkur 15c, Nivea after balm cooling down (minimalni nanos).
- bregargasper
Ne to je podobna glava kot pri EJ ali merkur 34c
sem šele sedaj našel, da ne pošiljajo v Slo.
- bregargasper
Ja Blaz, kaj se obotavljaš? Če me spomin ne vara ima naš forumski borac eno na lagerju. Mislim, da je Brico eno ponujal.
Nothing less...than BBS
Kolikor sem videl, ne prodaja več.
Ma po moje prodaja, oz napisi oglas da kupi pa mogoce kdo proda.. Bos se malo prisparal (predvidevam da).. 

britev.si ruleeees 

Pa še kakega člana v živo spoznaš! Kar zna bit zanimivo! 

Nothing less...than BBS