Juniorji se brijejo/mo - začetek je težak

..za vse kar ne spada drugam in je povezano z britjem :)!
Odgovori
blaz
Re: Juniorji se brijejo/mo - začetek je težak

Odgovor Napisal/-a blaz » 04 Mar 2016, 21:16

Razumel bi, da na predelu vrata ne bi bilo kot si želim. Tako pa na licu tudi. In ja na zadnjem prehodu naredim tako, da imam full vodeno peno, da začutim pikanje. Ko končam splahnem z mrzlo vodo in pol je sicer bbs ampak preveč zateguje kožo. In kakor dam AS gor takoj začutim kocine.

Kako je to z mrzlo vodo?

Uporabniški avatar
miha
Site Admin

Odgovor Napisal/-a miha » 04 Mar 2016, 21:43

jah o tem z mrzlo vodo vem da sme parkrat bral, eni dajo v vodo se led,,. kao ker se ti kurja polt naredi,.. kot ze receno,.. to ne bo resilo tvoje zagate..

dodaten razlog je se mogoce da imas razlicno smer rasti dlak na tistih delih in potem dejanskone gres ATG za vse dlake,.. ?
britev.si ruleeees :)

blaz

Odgovor Napisal/-a blaz » 04 Mar 2016, 21:48

npr. na licu je bolj ali manj vse v isto smer (na enem področju) ampak kljub ATG, še zmeraj ni isti občutek kot na notranji strani podlakti. Pa ko na licu lahko eksperimentiram s koti.

Uporabniški avatar
miha
Site Admin

Odgovor Napisal/-a miha » 04 Mar 2016, 21:52

..po moje ce bos sprobal tiste zgornje alineje, po moje da bi kaj od tistega skoraj moralo biti..

blaz

Odgovor Napisal/-a blaz » 07 Mar 2016, 19:50

Zadeve postajajo boljše :) Uporabil drugo giletko od Giletta, ki se jo dobi v navadnih trgovinah. In moram reči, da sem se po obrazu res perfetno obril pravi baby ass smooth. Tudi podbradek in čeljust v 95% OK. Adamovo jabolko in tam okol pa še ni čist zadovoljivo.

Osušil sem si obraz, počakal par minut in nanesel nivea sesnsitive cooling AS. Pa se mi zdi, da sem glih zarad AS fasal rdečice in iritacijo, ki jo prej ni bilo videtu.
Skratka po 2 mescih britja z DE lahko rečem, da sem danes prvič zadovoljen z rezultatom. Vem, da na sliki mogoče ne iizgleda amak obraz je BBS :) (Zdaj je treba še samo na hitrosti nekaj naredit, ker 1h in več je občutno preveč. Ampak čas kar leti. :) :oops: )
Slika

Uporabniški avatar
miha
Site Admin

Odgovor Napisal/-a miha » 07 Mar 2016, 20:27

... no tako vidis,.. ti ze gre boljse,.. to kar sedaj mislis da je BBS bos videl da verjetno ni cisto ampak d asele pride (govorim na pamet in iz lastnih izkusenj :D)

ce ti AS dela rdecico si lahko tudi alergicen na kaksno sestavino .. je pa res tudi da si malo poberes kozo in ko das AS seveda zapali :).. en clan je prisegal na AS brez alkohola,.. imeli so witch hazel (nepozebnik)..

Uporabniški avatar
miha
Site Admin

Odgovor Napisal/-a miha » 07 Mar 2016, 20:29

...sori se ne morem upreti..
kaj so pa tiste crtice na in pod adamovim jabolkom, materina znamenja :twisted: :twisted: ? (šala)

Puskin

Odgovor Napisal/-a Puskin » 07 Mar 2016, 21:45

Sokolje oko Miha! :twisted:
Nothing less...than BBS

blaz

Odgovor Napisal/-a blaz » 07 Mar 2016, 21:47

miha napisal/-a:...sori se ne morem upreti..
kaj so pa tiste crtice na in pod adamovim jabolkom, materina znamenja :twisted: :twisted: ? (šala)
:D saj sem napisal, da okoli adamovega j. še vedno s straho spoštovanjem oz. čisto pozabim, ker sem že na 3/4 utrujen od naprezanja pred ogledalom. Vidni kot, kot britvice. Z desno roko na levi strani, Atg,... skratka cel cirkus :) :)

Uporabniški avatar
miha
Site Admin

Odgovor Napisal/-a miha » 07 Mar 2016, 21:52

blaz napisal/-a:
miha napisal/-a:...sori se ne morem upreti..
:D saj sem napisal, da okoli adamovega j. še vedno s straho spoštovanjem oz. čisto pozabim, ker sem že na 3/4 utrujen od naprezanja pred ogledalom. Vidni kot, kot britvice. Z desno roko na levi strani, Atg,... skratka cel cirkus :) :)
...maaaah, to samo enkrat na hitro fajn potehni cez pa bo za vedno ravno (oz ga ne bo vec, jabolka that is)..

no malo bolj resno... ja to je kar delikaten del, krivine ima p ase strli spicasto ven,.. kar pocasi, s cajtom bo to piece of cake..

Odgovori