simon napisal/-a:TMB- osebno sem kontaktiral z proizvajalcem.Takrat je bilo skoraj nemogoče kupiti ta D.E. brivnik, kar itak sam najbolje veš.Opazil sem da ga redno uporabljaš in me je zanimalo tvoje mnenje.Osebno priporočam agresivne brivnike pri katerih lahko zmanšuješ stopnjo agresivnosti z cenenimi žiletkami.Če pa brivnik v osnovi ni agresiven se pač moramo sprijazniti z tem kar ponujajo.

Weber je bil zame tipičen primer in tudi britje z super iridium je trajalo celo večnost.R 41 mi je nudil nekaj več

Samo v vednost vsem ,to so moje osebne izkušnje.Edini brivnik ki sem ga posojal je bil Weber in nikoli mi ni bilo jasno kako se lahko nekdo z njim poreže.
Sam osebno pa z njim nisem okusil kvalitetnega britja,žal.

Jaz sem mu enkrat pisal, če se da dobiti kakšen njegov brivnik. Njegov odgovor je bil precej nezadovoljiv:
Matjaz,
Thanks for the interest in our razors. We will email you if we start
shipping to Slovenia.
Ed
Weber Razor
DLC-ja zadnje čase sicer manj uporabljam, ker imam Cobro, ampak mi je kar fino ga uporabljati. Je pa res, da je precej blag. Zato bi rad nekoč dobil še Polished Head, ker naj bi bil ta malo bolj agresiven. Sicer pa kaj bolj agresivnega že težko uporabljam, ker imam občutljivo kožo in se hitro zgodi, da pride do manjših ureznin. Sicer nič hujšega, ampak je vseeno nadležno. Cobra je recimo na slabem glasu, ker naj bi bila izredno agresivna, pa se mi sploh ne zdi. Se mi zdi manj agresivna od Gillette Red Tipa ali pa RazoRock Little Bastone, ki sem ju oba prodal, ker sta mi bila preveč agresivna.