Feather Stainless Steel Razor ASD2

Brivniki/britvice od a do ž...
Odgovori
Bajkman
Re: Feather Stainless Steel Razor ASD2

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 09 Okt 2015, 18:04

Aja, seveda pa je drugača, ko je enkrat brada že zelo zrasla. Če se nisi obril že kak teden ali celo 10 dni, takrat se bo nežen brivnik prehitro zapacal.
Jasno je, da je potem za WTG boljši neki agresivnejši brivnik.

Puskin

Odgovor Napisal/-a Puskin » 09 Okt 2015, 23:58

Tukaj se popolnoma strinjam z Bajkmanom.!
Ker se ne brijem vsak dan, uporabljam pri britju (zadnje čase) dva brivnika. Torej prvi prehod naredim s slantom ali fatipom in vse ostalo dokonča Feather. V vseh mora biti ali feather ali polsilver klinga. Samo s Featherjem dosežem BBS na najobčutljivejših predelih in to brez iritacije. Z agresivnimi vedno tvegam "bite".
Če bi se pa bril vsak dan,bi mi Feather zadostoval!
Nothing less...than BBS

Bajkman

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 10 Okt 2015, 02:07

Verjetno imaš najboljši brivnik + najboljše britvice, kar jih ta trenutek svet premore. A sprašujem se, če je AS-D2 + Polsilver SI tudi najboljša kombinacija.
Lahko rečeš kako primerjavo Feather britvice vs Polsilverke v AS-D2?

Pripis: Nisem si mislil, da se celo taki, ki ščijejo napalm in pregriznejo britvico, brijejo s pussy brivnikom. :lol:

caus24
Kraj:Velenje

Odgovor Napisal/-a caus24 » 10 Okt 2015, 10:53

Glede na to da imam zelo obcutljivo kozo in da oram ponavadi pocakat 4 dni da se lahko obrijem brez iritacije bbs in glede na vse informacije katere ste napisali mislim da bom kupil fearherja.
Ce da bolj topo britvico se ne obrijem ok, ce pa uporabim ostrejso britvico ali bolj odprt brivnik sem pa cel poklan. Z nekaterimi mili bolj kot drugimi.
Mislim da bo haslinger + feather as-d2 + feather klinga ok kombinacija da se bom lahko bolj pogosto obril brez posledic.

Puskin

Odgovor Napisal/-a Puskin » 10 Okt 2015, 17:13

Če je to najboljši brivnik??? Ne vem. Je pa najlepše izdelan brivnik kar sem jih imel priložnost držati v roki.
V njemu uporabljam tako feather kot polsilver klinge in se vedno super z njim obrijem.
Kljub temu da sem lahek možak imam kar težko roko in s tem brivnikom lahko konkretno pritisnem in ne bo nobene iritacije. Saj dosežem BBS z vsemi brivniki, ampak npr., tam pod nosom dosežem perfekten BBS le z njim...pri vseh ostalih brivnikih se bo klinga zataknila pri že obriti kocini in lažje spolzela v meso kot pa porezala štrcelj dlake. S featherjem pa tam kar žulim in žulim, zraven napenjam z jezikom in rezultat je vedno enak...Perfect BBS!
Bajkman...bom en dan obril pol obraza z feather in pol obraza s polsilver pa bom probal opisat opaženo...če bom sploh kaj opazil! :D
Nothing less...than BBS

Uporabniški avatar
brico

Odgovor Napisal/-a brico » 11 Okt 2015, 01:56

tega "fathera" sem držal v roki in res deluje impresivno...japosi so se verjetno zayebali in dodali en "e" vmes da ne bi bilo nepotrebnega letanja okoli pravic...najbrž tudi dela impresivno...ne vidim pa razloga da se ena tako preprosta zadeva ne bi dala falsificirati...materijal, gor, dol...na trgu je vse, medicinsko jeklo, inox etc.....
kolikor spremljam zadnje čase "slant"e...bull shit....če odštejem Merkurja in Hoffritza so vsi kopija Fasana in Mulcuta...popravite me če se motim....z @Puskin@ovim slantom sem imel eno najbolj prijetnih britij....Mulcuto bakelit v drugi rundi...totalni massaker...kri do kolena...kakao so se tipčki brili s tem 70 let nazaj?!?...
malce OT...gremo naprej...
če bi gdo imel željo testirat Mulcuo_ta...wellcome...

pozabil sem se slikat...vsekakor mu bom dal še tretjo priložnost... :lol: ...samo ne pred službo...
...is a good man without a good knife really a good man ?

Bajkman

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 11 Okt 2015, 11:12

Puskin napisal/-a: Bajkman...bom en dan obril pol obraza z feather in pol obraza s polsilver pa bom probal opisat opaženo...če bom sploh kaj opazil! :D
To je dobro! Vse za znanost. Ampak napalm pa še vedno ščiješ....

@brico, kaj pa če je merkur kopija Hofritza?
Hofritz je sicer res čudovit izdelek. Nemci so tiste čase še bol izstopali in bili še bolj natančni kot danes. Takrat je to več štelo, izdelek pa je bil aktualen.

Bajkman

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 11 Okt 2015, 12:31

caus24 napisal/-a:Glede na to da imam zelo obcutljivo kozo in da oram ponavadi pocakat 4 dni da se lahko obrijem brez iritacije bbs in glede na vse informacije katere ste napisali mislim da bom kupil fearherja.
Na koliko časa si se a lahko obril s kartušo?

caus24
Kraj:Velenje

Odgovor Napisal/-a caus24 » 11 Okt 2015, 12:32

Bajkman vsaka 2 dni

Bajkman

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 11 Okt 2015, 15:44

Res čudno. Si slučajno kdaj poizkusil DE + navaden gel iz piksne?

Odgovori